El 'carnisser tatuador' sobre la seva víctima: «Vaig matar-la per riure's del meu accent colombià»

La policia va detenir la seva exparella per un presumpte delicte d'encobriment, malgrat que va alertar les autoritats sobre el crim

DESCUARTIZADOR VALDEMORO
Leandro Matías, el pressumpte assassí, a l'esquerra de la imatge | Cedida

Leandro Matías, el 'carnisser tatuador', ha confessat l'assassinat de la jove de 18 anys trobada el passat dimecres a Valdemoro (Madrid): «La vaig matar perquè va riure del meu accent colombià». L'home de 21 anys, segons relaten fonts properes, patia episodis d'esquizofrènia i no es medicava ni rebia cap tractament. Sovint, tal com apunten les mateixes veus, sofria brots de violència.

  

Leandro va cometre el crim al carrer de Francia de la localitat, en un xalet que ocupava il·legalment des del 2014. En aquest habitatge atenia també els seus clients: era tatuador. La policia té la sospita que l'assassí, després de matar la jove, va esquarterar el cadàver i va abocar-ne una gran part a un contenidor pròxim al lloc dels fets, on, de fet, s'hi van trobar restes mortals. A més, en escorcollar la casa, els investigadors van trobar part del cos a la cuina.

  

En assassinar-la, el jove va trucar la seva exparella per explicar-li què havia fet i demanar-li ajuda per desfer-se de tot el cadàver, que ja hauria estat separat per trossos. La noia, de 21 anys també, segons el seu al·legat, va presenciar com Leandro desmembrava la víctima en arribar al xalet. Després i en adonar-se de la gravetat de la situació, va realitzar fotografies del succés procurant no ser enxampada. Es va dirigir a una caserna de la Guàrdia Civil i va relatar-ho tot mostrant les imatges en el seu mòbil.

No es descarta que haguéssin tingut una relació esporádica

Immediatament, la policia es va personar al xalet i van detenir Leandro i la seva exparella —qui, malgrat haver alertat i denunciat el crim, està acusada d'un presumpte delicte d'encobriment. A més, la investigació no descarta per al moment la col·laboració d'una tercera persona. També es valora la hipòtesi que víctima i assassí haguessin tingut alguna relació esporàdica però el Tribunal Superior de Justícia de Madrid assegura que «no ha quedat acreditat que mantinguessin una relació sentimental».

  

En referència al xalet hi van trobar catanes, elements per fer rituals satànics i típics de bruixeria, ganivets, i fins i tot pòsters d'Hannibal Lecter —el psiquiatra caníbal, protagonista de les novel·les de Thomas Harris.

Presó provisional incondicional pels dos detinguts

El jutjat de primera instància i d'instrucció número 4 de Valdemoro ha decretat la presó provisional sense fiança a l'espera de judici per al presumpte assassí; i, paral·lelament, per a la seva exparella n'han dictat la mateixa mesura cautelar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari