YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Carolina, la metgessa que està en estat crític en incendiar-se el seu arbre de Nadal

És una pneumòloga molt estimada a la República Dominicana

Imatge d'un bomber apagant un incendi
Una metgessa de la República Dominicana està en estat crític en incendiar-se el seu arbre de Nadal | Arxiu

República Dominicana, i tot el sector sanitari, està a l'espera de tenir notícies sobre l'estat de salut de la doctora Carolina De la Cruz. La vida de la reconeguda pneumòloga penja d'un fil després de patir un tràgic accident domèstic que li ha provocat greus cremades.

Carolina De la Cruz, en estat crític després d'incendiar el seu arbre de Nadal

Carolina De la Cruz es troba ingressada a la Unitat de Cremats de l'Hospital Ney Arias Lora, que ha informat que la doctora es troba en «estat crític» per les greus cremades que ha patit en incendiar-se el seu arbre de Nadal. De moment, es desconeix la causa de l'incident, que ha tingut lloc al domicili de la pneumòloga, situat en el sector Miraflores del Districte Nacional. No obstant això, s'estudia la possibilitat d'un incendi provocat per un curtcircuit elèctric.

La doctora ha patit cremades de tercer grau en gairebé tot el seu cos, segons ha informat el doctor Eddy Bruno, director de la Unitat de Cremats. Probablement, Carolina De la Cruz va intentar sufocar les flames, exposant el seu cos a la calor del foc. En aquell moment, la doctora estava acompanyada de Jorge Marte Báez,  qui també es troba en cures intensives.

Confusió per l'estat de salut de la pneumòloga 

L'Hospital Ney Arias Lora ha hagut de manifestar-se per tal de desmentir l'allau d'informacions i missatges que confirmaven la mort de la pneumòloga. 

Els mitjans de comunicació van informar erròniament de la mort de Carolina de la Cruz i la notícia es va fer córrer per les xarxes socials. Fins i tot, reconeguts càrrecs públics del país van cometre l'error de creure en la falsa notícia. Aquest és el cas del ministre de Salut Pública, Plutarco Arias, que va confirmar la mort de la doctora al seu compte de Twitter amb un missatge que, posteriorment, va eliminar: «La Dra. Carolina De La Cruz era una gran professional i una gran persona. Es va guanyar l'admiració de tots els que la vam conèixer i vam tenir l'honor de tractar amb ella. Descansi en pau, estimada», va publicar.

També, Chanel Rosa Chupany, exdirector del Servei Nacional de Salut (SNS), va fer públic el seu lament per la suposada mort de la professional sanitària.

República Dominicana, pendent de l'estat de salut de Carolina De la Cruz

Tot i la confusió, ningú de la República Dominicana entén l'insòlit accident que podria posar fi a la vida d'una de les millors professionals sanitàries del país.

Carolina De la Cruz, professional en pneumologia, és una dona que ha treballat de valent al Centre de Diagnòstic Medicina Avançada i Telemedicina (Cedimat), especialment durant la crisi del coronavirus, que ha afectat molts pacients amb problemes respiratoris. A més, és una persona molt estimada pel seu caràcter i el seu bon tracte amb els pacients. És per això que les xarxes socials s'han omplert de comentaris sobre l'incident.

Molts usuaris de les xarxes socials han mostrat el seu lament per l'estat de salut de la metgessa, a la qual lloen com una excel·lent professional i persona. «El meu pare m'envia la notícia i recordo, en el meu pitjor moment de salut, el tracte que em va donar la Dra. Carolina De la Cruz. Ella té el que li falta a molts professionals de la medicina: empatia», escriu un usuari a Twitter.

Altres usuaris desitgen la recuperació de la metgessa: «Excel·lent notícia. Ahir a la nit s'havia informat de la seva mort. Preguem tots per la Dra. Carolina De la Cruz. Amb molta fe», deia un altre usuari posant l'accent en la rectificació de la notícia.


Comentaris

envia el comentari