URGENT

🚔 Troben el cadàver d'un home en una platja de Barcelona

URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Un carril tallat a l'A-2, a Castellbisbal, per un accident

El sinistre ha tingut lloc a les 15:20 i la via continua tallada

Imatge d'unes retencions a l'AP-7
Cues de més de dos quilòmetres a l'A-2 | CatalunyaDiari.cat

Un accident a l'A-2, a l'alçada de Castellbisbal, provoca cues de fins a 3,5 qulòmetres en sentit est. El sinistre, que ha tingut lloc a les 15:18 hores d'aquest dilluns, 7 de gener, provoca que resti un carril tallat en el punt esmentat. 

En aquesta línia, doncs, també cal esmentar que les retencions van en augment ja que, en qüestió de minuts, han passat de ser de menys de dos quilòmetres, a tres quilòmetres i mig. Les cues, finalment, tenen lloc entre els quilòmetres 587,50 i 584,00. 

La C-58 a l'altura de Montcada i Reixac, que s'ha vist afectada per un vehicle avariat

 La C-58 a l'altura de Montcada i Reixac, que s'ha vist afectada per un vehicle avariat | Cedida

Altres retencions a la zona

Fa escassos minuts un altre incident a la C-17 a l’altura de Montcada i Reixac a Barcelona ha obligat a tallar l’accés Troncal al Bus VAO. Un vehicle avariat és el culpable de generar fins a un quilòmetre de cues a la zona, en direcció a Vic. Es possible que la circulació encara es vegi congestionada una bona estona a la zona. El quilòmetre 4 i 5 de la C-58 són els principals afectats, en sentit sud, per l’accident.

També des de fa escassos minuts la B-10 en sentit al Nus de la Trinitat, enregistra cues de 3 quilometres en sentit nord degut a la circulació.  Els trams més afectats són els compresos entre el 12 i el 15 de la carretera B-10.


Comentaris

envia el comentari