Dos carrils tallats a l'A-2, a Cornellà de Llobregat, per un accident

El sinistre ha tingut lloc a les 07.00 hores del matí | Dues hores després del succés les cues eren de 12 quilòmetres

Imatge de les retencions a l'AP-7 del dia 13 de gener de 2020 a causa de la crema de pneumàtics

Les retencions arriben fins els 7 quilòmetres a l'A-2 | Catalunya Diari

Matinal complicada a l'A-2. Un accident a l'altura de Cornellà de Llobregat talla dos carrils en sentit Nus Llobregat des del punt de les 07.00 hores i les cues eren de fins a 7 quilòmetres. Les retencions, en aquesta línia, han tingut lloc entre els quilòmetres 605,00 i 598,00. Dues hores després del succés, però, les cues continuaven sent d'allò més evidents i arribant fins els 12 quilòmetres. 

Es tracta d'unes últimes hores convulses a la via, ja que a última hora del passat diumenge, 10 de febrer, la via va arribar a presentar 13 quilòmetres d'aturades entre el Bruc i Esparreguera en sentit Barcelona

Retencions a l'A-2, l'N-340 i la B-23

L’accident de l’A-2 ha causat una cua de més de 8 km a la B-23, entre el Papiol i Sant Feliu. També s’han format retencions de 3 km entre Sant Joan Despí i Esplugues direcció Barcelona. Segons informa Trànsit, a les 8.11h del matí hi ha més de 10km d’aturades a l’A-2 entre Sant Andreu de la Barca i Sant Joan Despí a causa de l’accident que talla el carril en sentit Barcelona.

L’accident que ha tingut lloc a primera hora del matí a l’A-2 encara arrossega conseqüències. Així, s’ha informat que la retenció també afecta l’N-340, amb aturades de 2 km a Molins de Rei per enllaçar a la B-23. També hi ha una cua a la B-24 a Pallejà per enllaçar amb l’A-2.


Comentaris

envia el comentari