Carta a Vanessa: «no es mereixia que li prenguessin la vida»

Una amiga s'acomiada d'ella en Facebook
Vanessa Ferrer, presumptament assassinada el passat 28 d'octubre | Facebook

 

La gent no ha esperat ni un segon des que es va donar a conèixer la confessió del jove Ruben Maño, el presumpte assassí de Vanessa Ferrer, la jove que va aparèixer morta el passat 28 d'octubre, i ara el seu compte de Facebook ha rebut més d'un miler de missatges de dolor i rebuig pel crim. Per l'altra banda del dol, es troben les mostres d'afecte dels seus amics, com per exemple la de Caroline Gascon, germana d'una amiga de Vanessa, que li va escriure una carta a Facebook.

 

 

En ella, a més de donar mostres d'afecte i tenir solament bones paraules per a ella, qualificava a l'assassí confés com «aquest personatge que s'odiava tant a si mateix fins a tal punt que havia de ferir als altres per sentir-se bé, que passi un temps incòmode a la presó, li causin estralls els seus companys, la seva consciència i la penitència li regali moments desesperats perquè es provoqui la seva pròpia mort».

 

En el missatge, la jove Caroline ressalta que Vanessa «desprenia una energia increïble, la recordo riallera, agraïda, educada, valenta i sobretot molt bona nena. No es mereixia que li arrabassessin la vida, li quedava tot un món per descobrir». En la carta, a més, manifesta el seu suport a familiars i amics de la víctima i acaba amb un «mai t'oblidarem, petita. El que el cor guarda és etern».