La carta que Ana Julia Quezada li ha escrit al pare de Gabriel des de la presó

L’assassina del nen ja havia escrit missives anteriorment, dirigides a Ana Rosa Quintana

Foto de archivo de Ana Julia Quezada.
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada. | Cedida
 

L’assassina confessa del petit Gabriel Cruz, Ana Julia Quezada, ha estat reflexionant durant tot el temps que porta tancada a la presó d’Almeria. Ara ha escrit una carta dirigida al pare del nen, on segueix mantenint la seva versió sobre que la mort de Gabriel es va produir per un accident.

Cal esmentar que els mesos d’empresonament d’Ana Julia no han estat fàcils a causa del tracte que li han proporcionat les altres recluses. Mentre ha estat tancada, ha escrit un total de tres cartes.

Les dues primeres les va enviar a Ana Rosa Quintana, i ara ‘El Español’ ha fet públic que la tercera l’ha destinat a Ángel Cruz, el que va estar la seva parella sentimental quan van succeir els fets.

Ana Julia es mostra penedida i suplica perdó

La culpable del crim de Gabriel aprofita la missiva per mostrar-se penedida i per suplicar el perdó de tota la societat espanyola. Un fet una mica complicat d’assolir, si tenim en compte que el cas ha tingut una gran transcendència mediàtica i ha aixecat molta polseguera.

Però el vertader receptor del missatge no és altre que el pare del nen de Níjar, a qui diu que «ja saps que amb pastilles ho intentava treure del meu cap». A més, afegeix que «per un lamentable accident et vaig prendre el més gran que un pot tenir», referint-se al petit Gabriel Cruz.

Entre d’altres coses, Ana Julia reconeix que no es va veure amb forces suficients per explicar-li la veritat a la seva parella, i que per tant no buscarà excuses. A mode de conclusió, l’assassina demana perdó «a tothom, sobretot a vosaltres i a Patricia», per acabar expressant que «espero que algun dia em perdoneu».

Foto de archivo de Ana Julia Quezada.
Ana Julia Quezada | GTRES
 

 

Ja va enviar dues cartes a Ana Rosa Quintana

Pel que fa a les cartes que va escriure i enviar a la periodista Ana Rosa Quintana, es podia apreciar un to diferent entre una i l’altra. I és que mentre a la primera es mostrava penedida, calmada i tranquil·la, assegurant coses com que «jo no volia», «em vaig bloquejar per por» o fins i tot «si he de complir una condemna molt llarga, la compliré», l’altra deixava entreveure el profund malestar que tenia amb la crema d’un ninotque la representava a ella. 

«Són més monstres que jo», són les paraules que dirigia als responsables. 


Comentaris

envia el comentari