rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La desoladora carta de la mare de la noia violada per ‘La Manada de Sabadell’

La dona ha volgut donar les «gràcies» de forma irònica per la resolució del jutge i expressar la situació que viu la seva família
La mare de la víctima ha volgut expressar el dolor que sent la família des que va ser violada en una nau abandonada | Cedida

 

La mare de la noia que, presumptament, va ser víctima d’una violació múltiple a Sabadell va escriure una desolada carta al jutge, a la qual ha tingut accés ‘El Programa de Ana Rosa’ i en el qual dona les ‘gràcies’ al jutge per haver posat en llibertat, dies després de ser detinguts, als presumptes autors de la violació.

 

En la carta la mare de la víctima expressa al jutge: «No sé si aquesta carta serà simplement un crit... Soc una mare i la meva filla va patir una agressió sexual múltiple. Encara em costa verbalitzar-ho». El seu escrit continua donant, de forma irònica les «gràcies» per la resolució del jutge. «Vam poder sentir ràbia, desconfiança, ansietat, por i impotència. La seva decisió va provocar que l’altre dia un dels agressors estigués a només cinc metres de la meva filla, assetjant-la».

 

 

La carta de la progenitora de la víctima acaba assegurant que la seva família està «trencada» i demanant al jutge que faci un exercici d’empatia: «Segueix pensant que no és necessari protegir a la víctima? Creu que es pot dormir en aquesta situació?».

 

La resolució del jutge ha estat presó provisional únicament per un dels vuit imputats, els altres set van quedar en llibertat amb càrrecs amb la condició de presentar-se setmanalment al jugat i no poder sortir d’Espanya. La resolució contradiu les demandes de la Fiscalia, que volia presó preventiva per set dels vuit detinguts.

 

Dels acusats per la violació únicament s'ha demanat presó provisional per un d'ells, els altres set estan en llibertat | CatalunyaDiari

 

La víctima explica els fets al jutge

Segons ha explicat la pròpia víctima, els fets van succeir el passat diumenge 3 de febrer. Ella era amb uns amics de festa i  van a anar a un bar fins a altes hores de la matinada. Després de quedar-se parlant amb la cambrera, la jove assegura que va sortir sola del bar i un dels joves que es trobava allà la va besar «a la força» i «em va tocar per tot el cos i les meves parts íntimes per sobre de la roba».

 

 

Seguidament, la va dur a una nau abandonada a Sabadell on «em van violar tres d’ells. Jo no parava de plorar, tenia por. Tenia por que passes alguna cosa més, per això no em vaig resistir». Després «el tercer que em va agredir em va treure de la nau. Em duia caminant pel carrer. Jo no parava de plorar». Finalment la jove relata que va veure un cotxe que sortia d’un garatge i «vaig entrar allà».

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris