La carta viral dirigida a la dona embarassada d'un dels membres de 'La Manada': «Tant de bo sigui una nena»

La parella d'Antonio Miguel Escudero es va quedar embarassada després d'un vis a vis a la presó

Antonio Miguel Escudero y su pareja.
Antonio Miguel Escudero i la seva parella. | Xarxes Socials 

Després de la sentència de 'La Manada', on es condemna als cinc membres a 9 anys de presó per un delicte d'abús sexual i no per violació, són molts i, sobretot, moltes les que han mostrat el seu rebuig, a través de milers de missatges carregats d'ira i perplexitat contra la decisió de la Justícia. 

Ara, les crítiques s'han dirigit a la parella d'un dels membres de 'La Manada', Antonio Miguel Escudero, la qual es va quedar embarassada després d'un vis a vis amb l'acusat d'abusar sexualment a una jove de 18 anys durant els Sanfermines del 2016. 

Una carta plena de ràbia 

«No sé com va ser la teva trobada sexual amb el teu noi en aquest vis a vis a Alcalá Meco, ja que ell va tenir la consideració de no gravar-ho com sembla que acostuma a fer quan abusa de nenes de 18 anys completament borratxes amb l'ajuda dels seus amiguets», comença la missiva.

«Sabent que la van penetrar simultàniament —18 anys— per la boca, per l'anus i per la vagina mentre la gravaven amb els seus mòbils. Sabent que un darrere l'altre, inclòs el teu xicot, van ejacular dins d'ella i sense preservatiu», continua.

Finalment, l'autora de la carta es pregunta si la dona ha rebut pressions per part de la família d'Antonio Miguel i si apareixerà per donar suport a la seva parella en l'altre judici que té pendent per haver abusat d'una altra noia. «El que menys necessita el món és un altre home amb els gens del teu xicot i quina història li explicaràs sobre per què el seu pare està aquí —a la presó—».

«Però sobretot em pregunto si t'adones de la vida miserable que t'espera amb un individu com aquest i si trobaràs la manera d'alliberar-te d'ell. Espero que sí. Estarem totes amb tu si ho fas», finalitza.


Comentaris

envia el comentari