Un dels carteristes més coneguts del Metro de Barcelona és expulsat a crits per un ciutadà

'El del traje' és un conegut carterista pels usuaris del metro i els vigilants

L'infractor, enxampat
L'infractor va ser gravar per alguns dels usuaris del metro de Barcelona  | MetropoliAbierta

Els robatoris al metro de Barcelona continuen situant-se a l'ordre del dia. En ocasions, però, els usuaris del transport públic es rebel·len contra una el que sembla ser una lògica cada vegada més ascendent a la ciutat comtal identificant-ne els seus autors.

En aquest cas, segons avança 'Crónica Global', un carterista, conegut com 'El del traje', va ser enxampat i posteriorment increpat mentre intentava actuar de nou al metro. El seu sobrenom es deu al seu modus operandi a l’hora de robar: va vestit amb americana i corbata, es treu l’americana i l’aguanta amb l’avantbraç, s’apropa a la seva víctima posant-li la mà a la bossa o butxaca per a treure allò que sigui de valor. Sol actuar a la Línia 2 –la lila- i en anar ben vestit no es sospita d’ell.

Va desaparèixer una temporada de la ciutat, però torna a estar actiu

És de sobres conegut pels vigilants de seguretat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i de les patrulles ciutadanes. «Es mou per Paral·lel, Sant Antoni, Monumental, Sagrada Família  i Universitat, però sobretot per Passeig de Gràcia, on hi ha més turistes», segons fonts de les patrulles i Metropoli Abierta. Els vigilants asseguren que és un dels més 'professionals' de tot el metro de Barcelona.


Comentaris
Jaume
Vénen ganes de que el poble faci que misteriosament vagin desapareixen els que la justícia reitera.

envia el comentari