ÚLTIMA HORA

🔴 Salut descarta el primer cas sospitós de coronavirus a Catalunya

Un dels carteristes més coneguts del Metro de Barcelona és expulsat a crits per un ciutadà

'El del traje' és un conegut carterista pels usuaris del metro i els vigilants
L'infractor va ser gravar per alguns dels usuaris del metro de Barcelona  | MetropoliAbierta

 

Els robatoris al metro de Barcelona continuen situant-se a l'ordre del dia. En ocasions, però, els usuaris del transport públic es rebel·len contra una el que sembla ser una lògica cada vegada més ascendent a la ciutat comtal identificant-ne els seus autors.

 

En aquest cas, segons avança 'Crónica Global', un carterista, conegut com 'El del traje', va ser enxampat i posteriorment increpat mentre intentava actuar de nou al metro. El seu sobrenom es deu al seu modus operandi a l’hora de robar: va vestit amb americana i corbata, es treu l’americana i l’aguanta amb l’avantbraç, s’apropa a la seva víctima posant-li la mà a la bossa o butxaca per a treure allò que sigui de valor. Sol actuar a la Línia 2 –la lila- i en anar ben vestit no es sospita d’ell.

 

Va desaparèixer una temporada de la ciutat, però torna a estar actiu

És de sobres conegut pels vigilants de seguretat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i de les patrulles ciutadanes. «Es mou per Paral·lel, Sant Antoni, Monumental, Sagrada Família  i Universitat, però sobretot per Passeig de Gràcia, on hi ha més turistes», segons fonts de les patrulles i Metropoli Abierta. Els vigilants asseguren que és un dels més 'professionals' de tot el metro de Barcelona.