Cas Madeleine: Troben un soterrani al jardí del sospitós de la seva desaparició

Els agents estan utilitzant gossos policies especialitzats en la recerca de cadàvers

Soterrani trobat al que podria haver estat Madeleine McCann durant la seva desaparició
Imatge d'un agent amb un gos especialitzat de la policia alemanya | Efe

El cas de la desaparició de Madeleine McCann és un dels més mediàtics dels últims anys i encara no té una resolució ferma, ja que els investigadors continuen buscant a la petita. Ara, la policia alemanya ha trobat un soterrani camuflat al jardí de la casa on residia el principal sospitós de la seva desaparició, segons 'El Caso', els investigadors continuen analitzant el soterrani, una inspecció que va començar aquest passat dimarts.

El principal sospitós del cas és Christian Brueckner i, segons, el testimoni d'un antic veí del principal sospitós, aquest hauria viscut en l'amagatall situat a prop de Hannover durant l'any 2007. Tot just el mateix any en què va desaparèixer la menor de tres anys segons el mitjà 'Daily Mail'.

Ara la policia ha trobat aquest amagatall sota l'estructura de l'antic edifici en el qual va viure el sospitós i que va ser enderrocat l'any 2008. Els agents estan utilitzant gossos policies especialitzats en la recerca de cadàver per a poder buscar indicis o proves exhaustives.

Volia fer el que va fer el 'Monstre de Amstetten'

Un examic del sospitós ha explicat que Brueckner li hauria dit el passat mes de juny que pretenia construir un soterrani en una de les seves propietats per fer com Josef Fritzl, més conegut com 'El Monstre de Amstetten'.

El cas de Fritzl també va ser molt mediàtic després que es conegués que l'home austríac va tenir tancada en un soterrani a la seva filla durant 24 anys. Fritzl va abusar de la seva filla durant tots aquests anys i fruit dels repetits abusos van tenir set fills els quals també els va mantenir tancats.

El veí de la parcel·la on el sospitós de la desaparició de Madeleine tenia el soterrani ha declarat que aquest va viure durant tot un any en un dels edificis enderrocats. A més, ha afegit que Brueckner no va arribar mai a registrar administrativament, de manera que ningú sabia que es trobava en aquest lloc.

Els vincles amb Madeleine

Actualment, Brueckner es troba detingut en una presó d'Alemanya, i se l'acusa de delicte de violació per un altre cas. Segons els investigadors, el que el vincula a la desaparició de Madeleine és el fet que va viure entre els anys 1995 i 2007 en la mateixa localitat en què van segrestar la petita.

A principis del mes de juny la policia britànica revelava que el detingut era una de les persones que s'estaven investigant pel cas Madeleine. Més tard, la Fiscalia alemanya va comunicar als pares de la menor que tenien proves que permetien certificar que la petita hauria mort, tot i que el seu cos mai ha estat trobat, fins al moment.


Comentaris

envia el comentari