ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Cas Marta Calvo: «Jorge preferix estar mort abans que anar a presó»

Són les paraules de la mare de l'assassí confés en declaracions als agents de la Guàrdia Civil

Jorge Ignacio Palma, l'acusat de matar a Marta Calvo
Jorge Ignacio P. està acusat d'haver matat a Marta Calvo | València Diari

«El meu fill preferix estar mort abans que anar a presó». Són les paraules de María Pilar J., mare de Jorge Ignacio P., l'acusat d'haver assassinat a Marta Calvo, la xica d'Estivella desapareguda el passat mes de novembre en Manuel, en la Ribera (València).

Estes declaracions les va fer María Pilar J. en la caserna de la Guàrdia Civil de Vilanova de Castelló, segons ha avançat 'Las Provincias'. Tal com consta en les diligències del cas Marta Calvo, estes paraules es van pronunciar a les 13.29 hores del 17 de novembre, deu dies després de la desaparició de la jove.

La mare de Jorge Ignacio P. havia acudit a esta caserna a denunciar la desaparició del seu fill, que havia pegat a fugir el dia 13 de novembre, després de què ella li diguera que acudira a la Policia, perquè l'estaven buscant. En eixos sis dies, li va donar temps a trossejar el cos de Marta Calvo i desaparéixer sense deixar ninguna pista, fins que el seu cotxe va ser trobat en El Puig, en l'Horta Nord (València).

L'agent que va atendre a María Pilar J. li va preguntar si el seu fill s'havia intentat suïcidar alguna volta, qüestió a la que ella va contestar que el seu fill preferiria estar mort a estar tancat en presó. 17 dies després d'esta conversació, Jorge Ignacio P. s'entregava en la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent i afirmava que havia trossejat el cos de Marta i s'havia desfet d'ell, però que no l'havia matat. Segons la versió de l'acusat, es va trobar a la xica morta després de practicar sexe i consumir cocaïna.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari