Una estafada del Cas Nadia: «Em va dir que tenia un càncer terminal i es moria»

La periodista Isabel Zúñiga recorda que li deia que s'estava morint i que «si ell moria, la nena també»

Els pares de Nadia amb la seva filla
Els pares de Nadia amb la seva filla | Arxiu

«Em sento enganyada, burlada i ridiculitzada». Així és com se sent una periodista que va donar la seva ajuda als pares de Nadia i que ha estat estafada com molts altres famosos. «Fernando, a més de ser un gran mentider, és un gran actor que plorava als platós, plorava per telèfon i plorava a curta distància. L'he vist plorar dotzenes de vegades i ens ha fet plorar a tots», diu Isabel Zúñiga, periodista del programa 'Espejo Público'.

«El seu missatge era patètic: 'La nena s'està morint'. Un dia em va trucar per què les coses anaven a pitjor perquè a ell li havien detectat un càncer de pàncrees que estava en fase terminal i no volia fer-se quimioteràpia. Una pel·lícula terrible» recorda.

«Passava el temps i Fernando ni moria ni passava res. Jo ho vaig comentar amb alguns metges i em deien que s'hauria equivocat i que en lloc de tenir càncer tindria un petit tumor», explica. «Quan jo li deia ho desmentia i plorava. Deia que la nena moriria si ell moria», segueix recordant.

La seva dona formava part de l'estada

Segons relata Isabel Zúñiga, la mare de Nadia, Margarita Garau, tenia coneixement de tot el que tramava el seu marit: «Jo li preguntava com estava Fernando i ella em responia que tenia forts dolors, que no dormia ni menjava i que acabaria morint». Davant d'aquesta situació, Marga afirmava que «si mor Fernando, morirà Nadia perquè jo no tinc forces per treure-la endavant».

«Era un missatge descoratjador que ens posava a tots a la vora de la compassió. Tots els meus companys d'altres mitjans es van bolcar amb ells i han estat molt injustos perquè s'han carregat el prestigi de molta gent», recorda aquesta periodista que va donar el seu suport a la parella d'estafadors, igual que altres rostres coneguts del periodisme i la cultura.


Comentaris

envia el comentari