Cau una banda que explotava sexualment i drogava dones a Barcelona

La denúncia d'una de les víctimes, que venien enganyades des de Romania, ha permès fer quatre detencions

La Policia Nacional se n'ha encarregat de l'operació per tal de detenir l'assassí suec a Barcelona
La Policia Nacional ha detingut 4 persones a Barcelona | Twitter (@policia)

La Policia Nacional ha desarticulat un grup dedicat a l'explotació sexual de dones que operava entre l'Estat i Romania i ha detingut quatre persones a Barcelona. L'operatiu es va poder dur a terme gràcies a la informació facilitada per la denúncia d'una víctima de la xarxa, que obligava les dones a practicar la prostitució i a consumir cocaïna, a més de vendre-la als clients.

L'operació, amb la coordinació de l'Europol, va culminar amb l'entrada i registre a dos domicilis de Barcelona, on es van detenir quatre membres de la xarxa, i la intervenció de 6.000 euros en efectiu, armes i una petita quantitat de cocaïna, entre d'altres. A més, es van registrar dos habitatges més a la ciutat romanesa de Ploiesti.

Obligades a prostituir-se, consumir i vendre droga

La víctima que va donar la veu d'alerta des de Romania va explicar com el grup criminal captava les dones mitjançant el mètode del 'Lover boy' i les traslladava en un club de Barcelona, on eren obligades a practicar la prostitució i a consumir cocaïna subministrada pels investigats, una parella formada per un ciutadà de nacionalitat espanyola i una altra de nacionalitat romanesa.

Les dosis eren preparades en un mini laboratori del seu domicili, on barrejaven la droga amb acetona i d'altres elements fins a quedar 150 grams preparats per la seva venda.

Els detinguts estan acusats dels delictes de tràfic de persones amb finalitats d'explotació sexual, tràfic d'estupefaents i pertinença a organització criminal. En els escorcolls, a més dels diners en metàl·lic i una petita quantitat de cocaïna, els agents també van intervenir dos revòlvers, 38 cartutxos, tres pistoles làser i tres armes blanques.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari