IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

Els CDR de Catalunya tallen les fronteres del territori

Ho fan en motiu de la vaga general convocada per aquest dimecres

Els Comitès en Defensa de la República (CDR) de Catalunya han anunciat aquest dimecres, 8 de novembre, que a partir del migdia tallaran les fronteres del Principat, amb motiu de la vaga general convocada per avui. En concret, segons han informat els CDR a través del seu compte de Twitter, els manifestants participaran en un total de cinc talls, segons la seva comarca.

Els CDR tenen com a objectius cinc punts concrets a tallar

Així, el primer punt que patirà talls és l'autopista AP-7 a l'altura de l'Aldea on, en principi, s'haurien de dirigir els CDR de Tarragona, del Penedès i el Garraf. El segon punt que patirà talls és també l'autopista AP-7, però a la frontera de la Junquera, on s'haurien de dirigir els manifestants del Baix Montseny, del Maresme, de Girona i del Barcelonès. El tercer punt a tallar és la carretera N-152, a l'altura del municipi de Puigcerdà, on s'haurien de dirigir els manifestants del Vallès Occidental, de l'Alt Ter, del Vallès Oriental, de Puigcerdà i de la comarca del Baix Llobregat. 

En el cas dels manifestants del Bages, del Berguedà i del Solsonès, i de l'Anoia el punt a tallar és la carretera N-145 a l'altura del municipi de la Seu d'Urgell, mentre que la resta de Ponent té com a objectiu l'Autopista A-2, a l'altura del municipi lleidatà d'Alcarràs. Els CDR han demanat a través de les xarxes socials «mantenir la calma» i portat «tot allò necessari per passar hores a la carretera», sense especificar la durada dels talls. 


Comentaris

envia el comentari