Centenars de CDR tallen el Passeig de Gràcia de Barcelona

Uns 400 manifestants convocats pels CDR han tallant el trànsit del passeig de Gràcia de Barcelona

Imatge de la manifestació dels CDR a Passeig de Gràcia a Barcelona
Imatge de la manifestació dels CDR a Passeig de Gràcia a Barcelona | Twitter

Uns 400 manifestants convocats pels CDR han tallant el trànsit del passeig de Gràcia de Barcelona la tarda d'aquest dilluns durant una manifestació contra la inhabilitació de Quim Torra com a president de la Generalitat. Els manifestants, la majoria amb màscares, s'han concentrat durant uns 30 minuts en els Jardinets de Gràcia i uns minuts abans de les 20 hores han començat a caminar. Alguns dels manifestants, ja a la delegació del govern espanyol a Barcalona, han llançat caps de porc contra els Mossos d'Esquadra.

Encapçala la marxa una pancarta amb el text 'Ni un pas enrere. Independència', i han cridat: «Urquinaona ho tornarem a fer» i «1-O ni oblit ni perdó». D'altra banda, el Servei de Trànsit també ha explicat que els CDR han tallat la C-58 a l'altura de Terrassa

S'han manifestat un miler de persones aproximadament

A més dels talls en en trànsit, es calcula que en total s'han manifestat un miler de persones pel centre de Barcelona en contra de la inhabilitació del fins ara president de la GeneralitatQuim Torra. La manifestació ha començat poc abans de les vuit del vespre a Jardinets de Gràcia i s'ha adreçat al Passeig de Gràcia.

A l'altura del carrer Mallorca hi havia forta presència policial i han seguit fins al carrer València, intentant arribar a la delegació del Govern. A la cruïlla amb el carrer Pau Claris, també fortament custodiada pels Mossos, han deixat una pancarta amb el lema 'Ni un pas enrere' i han seguit caminant. Més endavant han tret dos vestits de jutge amb caretes de porc mentre cridaven consignes com 'Els carrer seran sempre nostres' o 'Fora les forces d'ocupació'.

Segons s'ha difós a través de diferents grups de xarxes socials la intenció dels manifestants era adreçar-se primer a la delegació del govern espanyol a Barcelona i després a la plaça Sant Jaume per acabar a la plaça Urquinaona.


Comentaris

envia el comentari