IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cessen el director dels ambulatoris de l'Hospitalet pel malestar dels veïns

El metge va acceptar la seva incapacitat per fer front a la gestió dels centres sanitaris i va dir als pacients que busquessin ells mateixos els metges

Jordi Monedero | cedida

«Si voleu metges, busqueu-los vosaltres», aquesta resposta li ha costat el lloc de feina a Jordi Monedero, director d'Atenció Primària del Delta de Llobregat. El malestar cap a aquest metge per part dels veïns de la zona ha anat augmentant durant els últims mesos. El motiu es troba en la seva mala gestió i la incapacitat per trobar metges per treballar en aquests ambulatoris. El temps d'espera per rebre atenció mèdica ha augmentat considerablement i, malgrat l'allau de queixes rebudes, l'explicació de Monedero ha indignat encara més els pacients.

Segons ha explicat un portaveu de l'Institut Català de la Salut (ICS) a 'Crónica Global', el metge ha cedit el seu lloc a Lluís Esteve, director de l'Àrea Bàsica de Salut de Martorell rural i urbà, i que es tracta d'un procediment normal. Però el mitjà ha assegurat que, segons fonts no oficials de l'ICS, es tracta d'una dimissió i que es produeix després de fer-se pública la seva resposta que instava a la gent a buscar els metges que la sanitat pública del seu municipi no li podia oferir. L'abandonament del seu lloc de feina se suma al de tres altres directius de l'Hospital Universitari de Bellvitge que han abandonat el seu lloc de feina o han estat substituïts durant el darrer 2016. 


Comentaris

envia el comentari