Cessen un conseller d'ERC investigat per assetjament a menors

El conseller del districte de Ciutat Vella de Barcelona ha estat denunciat per un grup de joves que asseguren que es fa passar per un menor de 12 anys a les xarxes socials

Jordi Bordas, fins avui, conseller del districte de Ciutat Vella per ERC | ERC

Els Mossos estan investigant un conseller d'ERC per un suposat cas d'assetjament a menors. Segons informa cadena SER, es tractaria del conseller al districte de Ciutat Vella a Barcelona i hauria deixat el càrrec avui mateix al·legant motius personals. A més, asseguren que el partit ja l'ha donat de baixa com a militant. Com informa 'El País', l’investigat seria el conseller Jordi Bordas, que aquest matí ha escrit al seu perfil de Twitter el següent missatge: «Des d’avui ja no sóc conseller del districte de Ciutat Vella». Els Mossos l’investiguen per una denúncia d’un grup de joves que assegura que aquest home, de 40 anys, havia fet propostes a una nena de 12 anys a través de les xarxes socials.

Els joves que han interposat la denúncia es dediquen a buscar presumptes pedòfils a través d'aplicacions socials i es van fer passar per una menor per enxampar el conseller. Els denunciants asseguren que tenen converses enregistrades amb l'investigat i que, fins i tot, havien arribat a concertar una cita fent-se passar per aquesta nena de 12 anys i l'home s'hi hauria presentat.

Els Mossos han obert, doncs, una investigació per assetjament de menors i a finals de febrer el van citar a declarar a la comissaria de Ciutat Vella per escoltar la seva versió. La causa, de moment, es troba en un despatx d’un jutjat de Barcelona que haurà de decidir si obre un procediment formal contra el conseller. 


Comentaris

envia el comentari