Chabelita i Alberto Isla pateixen un lleu accident de trànsit a Madrid

La parella va xocar amb un autobús de línia

Alberto Isla y Chabelita en un fotomontaje
Imatge d'arxiu d'Alberto Isla i Chabelita. | CatalunyaDiario.cat

La filla d'Isabel Pantoja, Chabelita Pantoja, i la seva parella, Alberto Isla, han patit un accident de cotxe mentre circulaven pel centre de Madrid. Segons informen diversos mitjans, un autobús de línia hauria impactat contra el vehicle de la parella. Un accident on, afortunadament, ningú va resultar ferit. 

Després de l'impacte, Alberto Isla va baixar del turisme per parlar amb el conductor i aclarir els fets, al mateix temps que tranquil·litzava tothom que s'aproximava per comprovar si hi havia afectats. Així doncs, i amb un gran somriure, Isla deixava entreveure que «no havia passat res». 

Así quedó el vehículo de Alberto Isla y Chabelita
Així va quedar el cotxe d'Alberto Isla i Chabelita.   | Cedida

 

Chabelita i Alberto Isla posen punt final als rumors de separació

I és que cal recordar, que només uns minuts abans de l'accident, Alberto Isla i Chabelita van ser enxampatsmentre gaudien d'un romàntic moment en un centre comercial de la capital espanyola. D'aquesta manera, la parella va compartir mirades i somriures còmplices, recuperant així el temps perdut. 

Així doncs, Chabelita i Alberto Isla posaven punt final als diversos rumors que circulaven sobre una suposada separació, després que l'exconsursant de 'Supervivientes' tornés del programa de Telecinco. I és que mentre Alberto estava a l'illa, eren molt els que parlaven d'una suposada infidelitat per part de la filla de la Pantoja. 

Alberto Isla perdona Chabelita

No obstant això, i malgrat que es desconeix la veritat sobre les imatges que feien sospitar d'una suposada infidelitat de Chabelita, sembla que Alberto Isla hauria perdonat la filla d'Isabel Pantoja, tancant així un dels moments més durs de la seva relació. 

«M'has sigut infidel?» li preguntava directament al debat de ‘Supervivientes’, quan tornava a plató. Chabelita li demanava que parlessin d'això a casa i sembla que, després de donar-li els seus arguments, les sospites han desaparegut i la parella torna a ser feliç.

Tanmateix, cal recordar que una imminent boda estaria trucant a la porta de la parella, els seguidors de la quan confien no emportar-se una altra desil·lusió. Ara, però, caldrà esperar a una nova aparició pública dels televisius, on s'espera que aclareixin la seva actual relació.  


Comentaris

envia el comentari