IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'El Chicle' truca des de la presó a la seva cunyada per demanar-li una televisió i roba

La fàbrica abandonada on es va trobar el cadàver de Diana Quer tornarà a ser registrada exhaustivament

'El Chicle', autor del asesinato de Diana Quer
'El Chicle', autor de l'assassinat de Diana Quer.   | Crónica Global

  

Ja fa unes setmanes que José Enrique Abuín Gey es troba a Teixeiro després de ser condemnat a presó provisional comunicada i sense fiança per haver posat fi a la vida de Diana Quer. Tot i no haver rebut cap visita dels seus familiars, 'El Chicle' va trucar a una de les seves cunyades perquè li portés roba i una televisió, el passat diumenge 7 de gener.

Eugenio Rodríguez, el pare de Rosario, és qui ho ha explicat i ha donat a conèixer que la seva actuació i el seu to de veu al llarg de la trucada era «com si no hagués passat res», segons una entrevista d'Antena 3. El sogre de l'assassí, ha indicat que Abuín va parlar amb una altra de les seves filles per fer-li les peticions.

Pel que fa al posicionament d'Eugenio en relació a la culpabilitat de 'El Chicle', assegura que «innocent no pot ser perquè sabia on era el cadàver» i que era «mentirà» que no hagués agafat el cotxe la nit de la desaparició de la jove. Ara per ara, està esperant els resultats de l'autòpsia per saber si Diana va ser violada i estrangulada i es planteja si podrien haver-hi més víctimes, tot i que espera que no.

Imagen de Rosario junto a 'El Chicle'.
Imatge de Rosario junt amb 'El Chicle'. | Cedida

 

La falta de consistència de la versió de l'assassí 

El sogre no es creu la versió dels fets de l'acusat, qui va dir que havia atropellat a la jove. De fet, assegura que Abuín estava operat d'un dels seus braços i, consegüentment, creu que hauria perdut la força o així ho mostrava; «almenys per treballar», ja que no sap si per altres coses en tenia o no.

Pel que fa a la implicació de la seva filla en el cas, qui es va casar amb el culpable a l'edat de 16 anys, creu que 'El Chicle' la podria tenir amenaçada a raó de les controvèrsies declaracions de Rosario i el seu posicionament al principi, defensant el seu espòs. Tanmateix, ella els va tranquil·litzar i els va dir que «tot estava bé».

En relació a això, Eugenio ha afirmat amb seguretat que la seva filla «no estaria amb ell» si hagués estat conscient del que anava a passar. «Ningú es pensava això, sap Déu les que ha fet; ell venia aquí, menjàvem, jugàvem a cartes i mai va parlar d'això ni de res semblant».

Imagen de la policía en la nave de Rianxo.
Imatge de la policia a la nau de Rianxo. | Cedida

 

La nau serà novament registrada

La fàbrica abandonada on es trobava el cadàver de Diana Quer, descoberta pels agents policials després que l'assassí ho confessés, tornarà a ser registrada de forma completa i exhaustivament. Allà es van trobar el cos de la jove que estava submergit al dipòsit d'aigua de la nau de Rianxo. 'El Chicle', acusat d'haver comès delictes d'homicidi, assassinat, detenció il·legal i contra la llibertat sexual, té una filla menor d'edat sorgida de la seva relació amb Rosario.


Comentaris

envia el comentari