IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'El Chicle' demanarà un examen psiquiàtric amb la intenció d'evitar la presó

Ho ha comunicat l'advocat de 'El Chicle'

'El Chicle', el principal sospechoso de la desaparición de Diana Quer
'El Chicle', assassí de Diana Quer | Facebook

Hores baixes per 'El Chicle'. L'assassí de Diana Quer està «psicològicament afectat» per la seva «situació processal» segons ha assegurat el seu advocat Ramón Sierra. Tot i això, Enrique Abuín encara no hauria dit l'última paraula del cas i intentarà evitar el seu ingrés a presó al·legant «anomalies psíquiques».

És el que ha assegurat el seu advocat. D'aquesta manera, doncs, el lletrat de 'El Chicle' ha explicat als mitjans de comunicació que aquest té pensat demanar una pericial psiquiàtrica per comprovar quin és l'estat mental del seu client. Així, es podria detectar «qualsevol tipus d'anomalia psíquica» de l'investigat.

Ha col·laborat amb la Guàrdia Civil

La seva defensa ha afegit per activa i per passiva que aquest no s'ha desmarcat del cas. És més, Sierra ha vingut a dir que 'El Chicle' ha donat sempre la cara, ja que ha «col·laborat» amb la investigació de la Guàrdia Civil. Així mateix, aquest ha prosseguit: «El meu client facilitat la troballa del cadàver per, segons expressions textuals d'ell, rebaixar a la mesura del possible el patiment de la família».Un altre dels fets noticiables, però, ha estat que 'El Chicle' no s'ha presentat a declarar davant la jutgessa del cas. Segons el seu advocat, el de Taragoña considera que no tenia res més a dir, més enllà del què havia declarat davant la Guàrdia Civil. 

'El Chicle' tras salir de la fábrica dónde se encontraba el cuerpo de Diana Quer
'El Chicle', sortint del lloc on es va trobar a Diana Quer | EFE

 

Una nova compareixença

La compareixença d'aquest dilluns, 1 de gener ha tingut lloc davant el jutjat d'Instrucció número 3. El cas passarà ara al jutjat número 1 de Ribeira i es «reobrirà» de forma oficial la instrucció sobre la mort de Diana Quer.D'altra banda, 'El Chicle' s'haurà de personar als jutjats en només 72 hores. Serà llavors quan la causa es jutjarà íntegrament al jutjat número 1 de Ribeira.


Comentaris

envia el comentari