URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

‘El Chicle’ escriu una carta als seus pares en la qual diu que la seva dona estava amb ell la nit en què va assassinar Diana Quer

Ella va assegurar que no es trobava amb ell la nit de la desaparició de la noia

Imagen de 'El Chicle' con su mujer
'El Chicle' amb la seva dona  | cedida

Fa ja uns tres meses des que ‘El Chicle’ va confessar l’assassinat de la jove Diana Quer. José Enrique Abuín va acabar confessant després que la seva dona, Rosario Rodríguez, decidís canviar la seva primera declaració davant la Guardia Civil i trencar així la seva coartada.

La dona de l’assassí de Diana Quer va assegurar en un primer moment que ella es trobava amb el seu marit la nit de la desaparició de la jove, per la qual cosa ell no podia haver sigut el responsable dels fets. Més tard però, quan Abuín va ser detingut per l’intent de segrest d’una altra jove, la dona va acabar dient que en realitat no estaven junts aquella nit.

Va fer que la seva dona mentís per protegir-la

Ara, però, 'El Chicle' ha tornat a contradir aquesta versió. En una carta enviada als seus pares des de presó, a més de tornar a reconèixer la seva culpabilitat, assenyala a la seva dona com a corresponsable de l'assassinat de Diana Quer. Així ho publica 'La Vanguardia'.
 

A la carta Enrique Abuín explica als seus pares com la seva dona l'ha deixat i acaba confessant que havia estat en realitat còmplice del crim. «Em diu que la nostra relació ja s'ha acabat», els explica als seus pares. També els escriu exactament el que la seva dona li ha dit: «Em va costar molt oblidar-te com a home, però no vull que tinguis cap esperança amb mi», escriu 'El Chicle' en paraules de Rosario.
 

'El Chicle' junto a su mujer y su hija
'El Chicle' amb la seva dona i la seva filla  | El Progreso

 

Fins aquí tot sembla prou normal, però a la carta hi ha una confessió d'Abuín que podria fer que la seva dona tornés a estar al punt de mira de la Guàrdia Civil després d'haver sigut allunyada del procés judicial per ser considerada innocent. «També enteneu-me, no vull que Rosario passi per això. Per aquest motiu vaig dir que vaig ser jo sol i a ella li vaig dir que digués que no venia amb mi. Deixeu tot així. No li digueu res», escriu Enrique.

El pare de Diana Quer ha demanat la imputació de Rosario

Lluny de fer cas al seu fill, els pares d'Enrique Abuín van decidir entregar el document en mà al jutge de Ribeira que porta tota la investigació del cas Diana Quer. Ara, amb aquesta nova documentació, la seva dona podria tornar a ser investigada per l'assassinat de la jove de Madrid, com a còmplice.
 

De fet, els advocats del pare de la noia assassinada ja havien demanat que Rosario, la dona de 'El Chicle' tornés a ser imputada, cosa que ara es podria considerar amb més serietat a causa del document que ha arribat al jutge de mans dels pares d'Enrique Abuín.


Comentaris

envia el comentari