IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'El Chicle' va amenaçar la jove que va intentar segrestar a Galícia

La víctima va gravar tota l'escena amb el seu telèfon mòbil

'El Chicle', José Enrique Abuín
'El Chicle' va intentar segrestar una jove a Boiro | Xarxes socials

Han sortit a la llum més detalls sobre el responsable de la mort de Diana Quer, José Enrique Abuín Gey, qui va ser descobert molt més tard del moment en què va desaparèixer la jove. Va estar en el punt de mira quan va intentar portar a terme un segon segrest a Boiro, una localitat de Galícia. Tanmateix, en aquest cas, la víctima va aconseguir escapar i, fins i tot, va gravar la conversació que van mantenir.

A més, també s'ha pogut conèixer el contingut de la gravació que està inclòs al sumari que instrueix el cas, al qual va tenir accés 'El Programa de Ana Rosa'. En la conversació de la nit de Nadal ,el 25 de desembre, es pot veure com 'El Chicle' insisteix la jove perquè se'n vagi amb ell, però ella hauria rebutjat la invitació. Tot i l'intent d'Abuín de sortir-se amb la seva, la jove va aconseguir desfer-se d'ell amb l'ajuda de terceres persones.

La gravació de l'escena 

Donada la situació en què es trobava, va decidir gravar-ho tot per poder informar del que havia passat. Aleshores, va ser quan 'El Chicle' li va demanar amb to amenaçador que li entregués el mòbil: «O em dónes el telèfon o ''et rajo''. Donam el telèfon i ficat al maleter».

«Per què?», li va preguntar la jove que no volia perdre pas el seu mòbil. El principal sospitós de la mort de Diana Quer li va respondre que «necessitava els diners» i ella li va dir que si volia, li donava els 20 € que portava, però que no volia donar-li el seu aparell. Així doncs, va poder continuar gravant.

El Chicle, l'assassí de Diana Quer
José Enrique Abuín, autor confés de la mort de Diana Quer | 324

Abuín va optar per utilitzar una estratègia més agressiva davant les negatives de la jove i la va amenaçar: «Si continues cridant, ''et rajo''. Ficat al cotxe i donam el mòbil». En aquell moment, uns veïns van escoltar els crits i van acostar-se per ajudar a la noia i la reacció d'ell va ser inesperada, ja que va canviar totalment la seva actitud.

«Era una broma»

Com que es va veure sense sortida, va decidir fingir que no passava res i va iniciar una nova conversació: «Escolta, et puc fer una pregunta? Tu ets la Carla?». La jove li va respondre que «no», mentre que ell va aprofitar per capgirar la història: «Doncs perdona, era una broma del teu xicot. Ostres, pensava que eres la Carla. Perdona'm noia, pensava que eres ella». Amb aquestes explicacions, l'agressor intentava dissimular el seu intent de segrestar-la.

Fins i tot, va intentar actuar de forma amable: «Escolta, estigues tranquil·la. Mira, vine aquí, no era de debò, de veritat». Finalment, la víctima va aconseguir sortir sense patir cap conseqüència i ell va ser detingut.


Comentaris

envia el comentari