L'altra víctima de 'El Chicle': «Vaig dir-me: 'Com tanqui el maleter, no surts més'»

Ja ha començat el judici contra l’assassí de Diana Quer per intentar segrestar i agredir sexualment una altra noia de La Corunya

El Chicle
Conegut com 'El Chicle', José Enrique Abuín Gey ha negat que intentés segrestar la noia | Catalunya Diari

Ja ha començat el judici a l’Audiència Provincial contra José Enrique Abuín Gey, més conegut com El Chicle, assassí de Diana Quer, qui s’ha assegut aquest dimecres a la banqueta per respondre d’avant de l’acusació que el marca com a presumpte autor d’un intent de segrest i agressió sexual d’una noia a Boiro, una localitat de La Corunya (Galícia).

La jove ha declarat que ‘El Chicle’ la va amenaçar amb un ganivet i la «va empènyer» per intentar ficar-la dins del maleter del seu cotxe a la força. La víctima, amagada darrere d’un paravent, ha confirmat que la va assaltar en un carrer «poc il·luminat» mentre ella parlava per WhatsApp. Llavors va saber que corria perill: «Em vaig dir: 'Intenta sortir d'aquí perquè com tanqui el maleter, no surts més'».

El seu mòbil era la única forma de salvar-se

‘El Chicle’ va voler que li donés el mòbil, però la noia es va negar i li va oferir diners. Llavors va ser ell qui no ho va acceptar. La jove era conscient de la situació i ha explicat: «El mòbil era la meva única forma de salvar-me si en algun moment tancava la porta, per a cridar a la Policia».

El cotxe amb el qual 'El Chicle' va endur-se Diana Quer | Cedida

 

A continuació, Abuín va amenaçar la noia amb un ganivet, o un objecte metàl·lic similar, dient-li: «No cridis o et ‘rajo’». Llavors va témer per la seva vida, però ell li va assegurar que tot era «una broma» i, immediatament, va «empènyer-la» cap al maleter. En aquell moment va aconseguir que entrés gairebé sencera, excepte les cames, i la jove va poder veure que en el fons hi havia «una cosa blanca, un llençol o una tovallola».

'El Chicle' nega que volgués segrestar-la

‘El Chicle’, tanmateix, ha negat l’acusació, intentant ocultar-se davant els mitjans, i ha explicat que ell «només» li va demanar el mòbil i que van forcejar. A més, ha afegit que aquella nit, del 25 desembre de 2017, volia robar gasoil i, en trobar un vehicle que «li interessava», va aparcar al costat, però no va poder obrir el dipòsit i, després quan tornava, es va trobar «de cara» a la noia.

Llavors va decidir demanar-li el mòbil perquè «necessitava diners», explicant: «Només va ser això, res més. Vam forcejar i no em va voler donar el mòbil, però no recordo res més». A més, ‘El Chicle’ ha confirmat que no va acceptar els 20 euros que la noia li va oferir, però ha negat que pogués introduir-la al cotxe per una lesió que té al braç dret: «Gairebé no l’aixeco per sobre de l'espatlla, estic operat des de fa anys, tinc una mobilitat una mica reduïda». Finalment ha assegurat que «la va deixar anar».


Comentaris

envia el comentari