IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'El Chicle' va reconèixer a Diana Quer després de veure-la a la televisió

L'assassí confés de la jove madrilenya va confessar la seva versió a la Guàrdia Civil

El Chicle, l'assassí de Diana Quer
Apareixen més mostres de les declaracions de 'El Chicle' a la Guàrdia Civil | 324 

Continuen apareixent mostres de la declaració que ‘El Chicle’ va oferir a la Guàrdia Civil. ‘El Programa de Ana Rosa’ ha contactat amb José Ángel Corral, capità del cos policial, qui ha compartit les paraules que José Enrique Abuín Gey els va oferir, al mateix temps que va explicar el que van sentir els diferents agents que van estar implicats en el cas, al moment de descobrir el cadàver de Diana Quer.

«Vaig saber qui era la jove, Diana Quer, quan vaig veure les seves fotografies a la televisió», va explicar el suposat assassí de la madrilenya, qui quan es va percatar que la víctima mantenia en suspens a tota la família, va decidir confessar a la policia que «el cos es trobava en un pou d'aigua potable, situat a l'interior d'una nau, en la parròquia de Rostits». 

Abans d'això, 'El Chicle' va confessar que «la nit del 22 d'agost» va cometre el crim que s'ha trigat més d'un any en resoldre. «Vaig circular per l'autovia de Barbanza, amb el cos d'una dona. L'havia atropellat de forma involuntària al carrer Venècia, a A Pobra do Caramiñal», va explicar. Versió que sembla cada vegada menys plausible per al jutge que instrueix el cas, qui troba moltes contradiccions en la versió de l'agressor.

Emocions entre els agents

El capità de la Guàrdia Civil, José Ángel Corral, va assegurar que en el moment en què es va trobar el cadàver de Diana Quer, la millor definició per descriure les seves sensacions va ser el d'«emocions trobades». «Hi ha alegria, perquè per fi hem trobat a Diana, però també hi ha tristesa per com l'hem trobat», va explicar l'agent policial.

Durant el trajecte que van realitzar al costat de José Enrique Abuín, qui els va mostrar on es trobava el cos de la jove, també va explicar que la tensió que van viure els agents en aquests moments i la prudència amb la qual es van mantenir van ser elements clau. «Ens pensàvem que ho teníem, però sabíem que fins que no ho veiéssim no ens ho creuríem», va detallar Corral.

A més, també va informar sobre com 'El Chicle' va acceptar la seva culpa. «En sentir-se que ha perdut la seva coartada, aquesta llosa que té a sobre d'haver matat a Diana se li va fent més gran i acaba enfonsat. Arriba un moment en què ell ens crida, plorant amb l'advocat, i ens diu que vol demanar perdó a la família i ens volia mostrar on hi havia el cos», va sentenciar.


Comentaris

envia el comentari