rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'El Chicle' serà investigat per haver violat la seva cunyada quan era menor

L'assassí de Diana Quer torna a instal·lar-se al focus de la polèmica
Imatge d'arxiu de 'El Chicle' | El Español

 

Més de quatre mesos després de confessar l'assassinat de Diana Quer, 'El Chicle' continua al focus de la notícia. Ja des de la presó, ara l'agressor gallec s'haurà d'enfrontar a una segona recerca, després que s'hagi reobert el cas sobre la presumpta violació que aquest va dur a terme sobre la germana de la seva dona, quan aquesta encara era menor.  

  

  

  

En aquest context, el Tribunal Superior de Xustiza de Galícia, instal·lat al Jutjat d'Instrucció número 2 de Noia, ha optat per reobrir un cas, on la mateixa germana de Rosario Rodríguez havia interposat una denúncia contra 'El Chicle' per haver abusat sexualment d'ella quan encara era menor.

 

 

Ara, doncs, la justícia haurà de dictar el seu veredicte. De moment, ja se sap que 'El Chicle', a la presó des que va acceptar haver assassinat la jove Diana Quer, s'haurà d'enfrontar a un delicte contra la llibertat sexual

‘El Chicle’, investigat per violar la seva cunyada

D'aquesta manera, els fets van tenir lloc quan la germana de Rosario Rodríguez tenia només 16 anys. Aleshores, segons va explicar la jove, 'El Chicle' i ella viatjaven en cotxe fins que l'home va optar per estacionar el seu vehicle en una zona molt poc transitada de Lousame, a La Corunya.

 

José Enrique Abuín Gey, 'El Chicle' amb la seva dona | Cedida

 

Aleshores, 'El Chicle' va demanar a la seva cunyada que es despullés. Tot seguit, Abuín va efectuar la seva brutalitat violant la dona i dient-li que la mataria si ho explicava a algú. 

Informació suficient per reobrir la recerca

La Fiscalia no ha donat la seva darrera paraula. En aquest sentit, l'òrgan judicial ha advertit que els fets no han prescrit encara i expliquen que compten amb informació suficient per reobrir la recerca.

 

L'assassí confés de Diana Quer, doncs, haurà d'enfrontar-se a una possible condemna per violar a la seva cunyada l'any 2005.