IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'El Chicle' va violar a la germana bessona de la seva dona l'any 2005

José Enrique Abuín també tenia antecedents per drogues

'El Chicle', el principal sospechoso de la desaparición de Diana Quer
'El Chicle', autor de l'assassinat de Diana Quer | Facebook

Després que José Enrique Abuín Gey, més conegut com 'El Chicle', confessés ser l'autor de l'assassinat de Diana Quer el passat agost del 2016, són diversos els seus antecedents que estan veient la llum, tant de drogues com sexuals. Un dels més recents ha sigut la violació a la seva cunyada l'any 2005, germana bessona de la seva dona. 

La germana de Rosario és pràcticament idèntica a ella, segons publica 'El Español'. Aquesta va patir en primera persona les actituds agressives de 'El Chicle' l'any 2005, quan el va denunciar, assegurant que la va portar a un descampat on va aprofitar per abusar d'ella.

'El Chicle', acusat de violació però acaba lliure

Malgrat tot, 'El Chicle, va acabar sent posat en llibertat després que la seva família i la de la seva dona no es creguessin les paraules de la víctima i la pressionessin perquè retirés la denúncia, el qual va acabar fent. 

Així doncs, els crims sexuals de José Enrique no eren nous, sinó que ha estat una actitud que ha mantingut durant gran part de la seva vida. Finalment, però, se l'ha acabat descobrint després que una jove de Boiro aconseguís escapar d'ell i el denunciés. Un fet que va desencadenar la seva detenció i va acabar amb l'angoixa de la família de Diana Quer gairebé 500 dies després de la seva desaparició.

Confessa el crim de Diana Quer

El mateix José Enrique va confessar a la Guàrdia Civil el que va fer la nit de la desaparició de la jove i què la va portar fins a la seva mort. Segons les seves paraules, va intentar violar a Diana Quer, però la seva resistència va ser massa per a ell, i la va acabar emmanillant i escanyant al seu vehicle.

Per desfer-se del cos, 'El Chicle' va despullar a la jove, la va ficar al maleter del seu cotxe i la va traslladar fins a la nau abandonada de Rianxo, tirant abans el mòbil de la jove pel pont de Taragoña. Una vegada allí, va tirar el cos de Diana, lligat a dos pesos, al pou.

Cal recordar que la seva confessió va venir precedida pel canvi de versió de la seva dona, que fins aleshores havia defensat al seu marit al·legant que havia estat amb ella la nit del 22 d'agost del 2016. No obstant això, en el moment en què la policia la va acorralar amb preguntes sobre el seu mòbil durant aquella nit, Rosario va acabar confessant que el seu marit no va estar amb ella.


Comentaris

envia el comentari