Un ciclista demana ajuda per identificar un motorista que el va atropellar a Barcelona

El va tirar a terra i li va provocar una doble fractura de cúbit i radi a l'altura del passeig de Joan de Borbó

En Joan ha demanat ajuda a través de les xarxes socials per trobar l'home que va atropellar el seu fill Arnau quan circulava en bicicleta pel Passeig Joan de Borbó de Barcelona el passat diumenge. Tots dos han fet una crida a qualsevol «testimoni es posi en contacte» per tal de tenir més informació per aportar a la denúncia que han interposat aquest dimarts davant els Mossos. 

Els fets, segons avançava 'Betevé', van tenir lloc cap a dos quarts de cinc de la tarda, quan el jove es dirigia a la platja de Sant Sebastià del barri de la Barceloneta. El ciclista anava pel carril dret de la calçada, complint amb la normativa municipal  tal com ell mateix confirma. Tot i això, un  motorista li va recriminar que molestava el trànsit  i van començar una discussió. 

El va empènyer fent-lo caure a terra

A l'altura del Telefèric del Port, el jove va arrencar des d'un semàfor i es va situar en el carril bus. En aquell moment, el motorista es situar al seu costat i el va fer caure d'una empenta.  Les conseqüències van ser una doble fractura en el seu braç esquerre, de cúbit i radi,  de la qual es va operar aquest dilluns a l'Hospital Clínic i que li suposarà un període de recuperació de dos mesos. 

L'afectat confirmava a 'Betevé' que l'autor de l'agressió era un home adult que viatjava sol. Afirma que va fugir en el mateix moment de l'incident i que no va poder veure la seva matrícula.  És per aquest motiu que ha demanat la col·laboració de qualsevol testimoni i espera que es puguin provar els fets gràcies a les gravacions de les càmeres de la zona.