rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un ciclista de 58 anys es precipita per un barranc de set metres a Cadaqués

L'home ha estat evacuat amb un helicòpter a l'Hospital de Figueres en estat greu
Els Bombers han salvat un ciclista de 58 anys que havia caigut per un barranc de set metres a Cadaqués | cedida

 

Un ciclista de 58 anys s'ha precipitat aquest dijous, 26 de juliol, per un barranc de set metres de fondària a Cadaqués. Segons han indicat els Bombers de la Generalitat, els fets han tingut lloc al matí, i fins a la zona s'han desplaçat tres vehicles i un helicòpter. 

 

Els equips d'emergències també han acudit fins al lloc dels fets, en concret s'hi han desplaçat dues ambulàncies. Els efectius han aconseguit rescatar l'home, en estat greu, i posteriorment el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha decidit traslladar-lo a l'Hospital de Figueres, on continua recuperant-se a hores d'ara. 

 

Una altra caiguda greu d'un ciclista a Girona

Aquesta setmana una dona ha resultat també ferida greu a Girona després de patir una caiguda amb la seva bicicleta. Els fets van succeir aquest dimarts a la comarca del Ripollès, la ciclista va caure per un terraplè en una zona de difícil accés de la localitat d'Ogassa. L'espai es troba prop de la carretera que uneix Ripoll amb el municipi de Sant Joan de les Abadesses.

 

Els Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc del succés per atendre la dona i poder treure-la del lloc en el qual havia caigut amb la seva bicicleta. L'afectada va haver de ser traslladada en helicòpter a l’hospital Josep Trueta de Girona un cop que els professionals van poder rescatar-la. En total, hi van anar tres vehicles de Bombers, a més de l'helicòpter.

 

Com a conseqüència de l'accident la dona va patir diverses fractures al fèmur i al turmell, motiu pel qual va haver de ser portada a un centre hospitalari. Els Bombers de la Generalitat han pogut treure-la de la zona en la qual havia caigut, tot i que amb dificultats per tractar-se d'un lloc de difícil accés. Després d'això ha estat traslladada a l'hospital en l'helicòpter medicalitzat que s'havia desplaçat fins al lloc.