rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una ciclista ferida a Collserola denuncia que li van col·locar una trampa

«És habitual trobar aquest tipus de trampes», denuncia una ciclista que va haver de rebre fins a 20 punts de sutura per una ferida greu al braç
La silueta d'un ciclista, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Succés d'allò més cridaner a la muntanya de Collserola. Sandra Jordà, una ciclista resident a Sant Cugat, ha denunciat al diari 'TOT Sant Cugat' que algú li hauria col·locat una trampa a la famosa baixada del 'Dragon Khan' de Collserola, per on circulen bàsicament ciclistes. A causa de la trampa, de fet, la mateixa Jordà va patir un tall greu al braç i se li van haver de col·locar fins a 20 punts de sutura.

 

Segons relata la mateixa ciclista, de fet, el succés va anar de la següent manera: enmig de la baixada coneguda com a 'Dragon Khan' de Collserola, aquesta va rebre l'impacte sobtat d'una branca que, segons ella, havia estat col·locada expressament perquè acabés topant amb qui baixava per aquest punt. L'incident, així mateix, va tenir lloc el passat diumenge, 16 de setembre.

 

«És habitual trobar aquest tipus de trampes»

És la sorprenent denúncia de Jordà. La ciclista del Vallès explica al mitjà citat que es tracta de quelcom «habitual» i que, per la qual cosa, s'hauria d'erradicar. «Els ciclistes estimem la muntanya. Jo sóc nascuda a Collserola i sempre que sortim amb bicicleta per allà, cuidem la muntanya, la netegem i hi fem esport. Però hi ha gent que li molesta que hi circulin biciletes i, a més, solen ser els que només hi passegen els diumenges», ha comentat Jordà al fil de la qüestió.

 

La baixada 'Dragon Khan' de Collserola | CatalunyaDiari.cat

 

Més enllà del seu prec, la mateixa ciclista ha explicat que aquestes trampes són una problemàtica existent i no és la primera vegada que ocórre quelcom així: «Quan sortim i fem alguna baixada, sempre hi ha un de nosaltres que hi va primer per veure les trampes que hi ha i poder treure-les».

 

Un ciclista de 58 anys es precipita per un barranc de set metres a Cadaqués

Tot plegat va tenir lloc el 26 de juliol. Un ciclista de 58 anys es va precipitar per un barranc de set metres a Cadaqués. Segons van indicar aleshores els Bombers de la Generalitat a CatalunyaDiari.cat, els fets van tenir lloc al matí, i fins a la zona s'hi van desplaçar tres vehicles i un helicòpter. 

 

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), finalment, va decidir traslladar l'home a l'Hospital de Figueres