rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cifuentes va robar dues cremes 'anti-edat' en un hipermercat de Madrid

Les imatges mostren com Cifuentes és retinguda per dos agents de la Policia Nacional

 

Cristina Cifuentes continua a l'ull de l'huracà. Després de l'escàndol del seu màster a la Universitat Rei Juan Carlos, la presidenta de la Comunitat de Madrid continua sumant problemes. Ara, tal com ha tret a la llum 'Okdiario', la mandatària madrilenya hauria estat enxampada l'any 2011 en robar dues cremes 'anti-edat' a l'hipermercat Puente de Vallecas, a Madrid. 

 

Tal com mostren les imatges, la política madrilenya és retinguda per dos agents de la Policia Nacional just després de robar a l'establiment. 

 

 

El curiós relat del furt de Cifuentes

Els fets es remunten al 4 de maig de 2011. Al punt de dos quarts de dotze del matí, Cristina Cifuentes no va tenir miraments i va intentar furtar dos potets de crema 'anti-edat' del supermercat esmentat. L'aleshores vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid, però, va ser ràpidament enxampada per una de les dependentes de l'establiment, qui va avisar als agents de la Policia Nacional. 

 

Minuts després, aquests es van personar a l'establiment i van tancar Cifuentes en una habitació a part. Retinguda durant 45 minuts, la política del Partit Popular va admetre que havia estat la responsable de furt de dues cremes 'anti-edat' de l'Eroski de Vallecas. Així mateix, aquesta va ser obligada a retornar les cremes, de la marca 'Olay'. Les cremes, així mateix, tenien un cost total d'uns 30 euros

 

Finalment, diverses dependentes de l'establiment expressen la seva sorpresa per l'ocorregut. I és que segons relaten al mitjà citat anteriorment, Cifuentes es va personar a la botiga vestida amb marques d'allò més inaccessibles com Prada
 

Cifuentes renuncia al màster

El Màster de la Universitat Rei Juan Carlos ha estat la kriptonita de Cifuentes. Aquesta, de fet, ja ha demanat disculpes per l'obtenció d'un màster, en el qual molts dels seus alumnes no recorden haver-la vist per classe.

 

No obstant això, ha descartat abandonar la presidència de la Comunitat de Madrid, tot i que molts partits li han demanat la dimissió.