rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Cinc detinguts durant el desmantellament de dues plantacions de marihuana a Berga

Els Mossos van requisar 550 plantes de marihuana en dos edificis diferents
Desmantellen dues plantacions de marihuana a Berga en dues cases diferents | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns a quatre homes i una dona, entre 23 i 35 anys i de nacionalitat dominicana i romanesa, veïns de Berga, com a presumptes propietaris de dues plantacions de marihuana.

 

Les detencions són el resultat d'una investigació oberta a finals de gener, després de tenir coneixement de la possible existència de dues plantacions: la primera sospita se centrava en un edifici al carrer de Santa Bàrbara i, la segona, en una casa del carrer de Cardona.

 

Forta olor a marihuana de l'interior dels edificis

Els agents van comprovar que, des de fora de les cases, es podia percebre una forta olor de marihuana, i que hi havia una connexió fraudulenta que abastia l'electricitat de la casa. A més, s'havia registrat que constantment hi havia entrades i sortides de diferents persones a les cases.

 

Després de diverses cerques, el passat dilluns 8 de juliol els investigadors van fer una entrada i perquisició a les dues cases sospitoses. Entre els dos domicilis que es van registrar, es van comptabilitzar un total de 550 plantes de marihuana. A més, també hi havia tota mena d'instal·lació necessària per a cuidar aquest tipus de plantacions: focus, extractors, filtres i altres objectes destinats al cultiu 'indoor'.

 

Delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric

A més, durant les entrades, es van detenir a cinc persones per la seva presumpta relació amb les plantacions, els quals són acusats de tràfic de drogues i delicte contra la salut pública. També se'ls acusa d'un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament per a camuflar els alts consums que creaven amb tota la instal·lació 'indoor'.

 

Els detinguts ja van passar el dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga, el qual els ha deixat en llibertat amb càrrecs.

 

 

També et pot interessar...

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris