rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Cinc ferits, quatre menors, per l'explosió del motor d'una barca a Calella

Els afectats presenten cremades de diferent consideració
Helicòpter del SEM | Cedida

 

Un total de cinc persones han resultat ferides aquest migdia a Calella de Palafrugell, al Baix Empordà, després de l'explosió del motor d'una embarcació. Segons revelen fonts del Servei d'Emergències Mèdiques a CatalunyaDiari.cat, un dels afectats presenta ferides de caràcter lleu, mentre que els quatre restants pateixen cremades de segon grau

 

Es tracta, així mateix, de quatre menors d'edat i una dona de 50 anys. L'estat d'un dels menors, així mateix, és greu mentre que la dona i un dels menors han quedat ferits lleus. Les unitats del SEM que s'han personat fins la Platja del Golfet estan atenent a hores d'ara els ferits per l'accident.                    

 

L'avís del succés s'ha rebut a les 13:32 d'aquest dissabte, 28 de juliol, i el SEM s'ha personat a la zona dels fets amb 4 dotacions i un helicòpter. Els ferits, d'altra banda, han pogut saltar a l'aigua després de l'explosió i ha estat en aquest espai on els equips d'emergències els han pogut salvar. 

 

 

 

Els 5 ferits per l'explosió estan sent atesos

Els ferits han estat ràpidament traslladats a la platja de Port Bo, on a hores d'ara estan sent atesos pels serveis d'emergència. Fins al punt on ha tingut lloc el succés, finalment, també s'hi han personat diverses dotacions de la Policia Local i de Salvament Marítim.                            

 

El succés, que ha passat a uns 200 metres de la Platja del Golfet, ha provocat diverses cremades a cinc persones que anaven a bord d'una embarcació, propietat del Club de Vela Palafrugell.

 

Finalment, cal esmentar que l'embarcació accidentada ha estat una Zodiac, de la qual es desconeix perquè ha acabat explotant el motor.