Cinc ferits, un greu, en un incendi al centre de Barcelona

Una fuga de gas ha sigut la causant

Incendi a Sallent
Cinc ferits, un greu, en un incendi al centre de Barcelona | Ajuntament de Sallent

Cinc persones han resultat ferides, una greu i quatre en estat lleu, per inhalació de fum en un incendi aquest diumenge en un edifici a Sallent (Barcelona), que ha quedat precintat per seguretat, segons han informat els Bombers de la Generalitat en una piulada al seu Twitter.

L'incendi, que ha començat al migdia al carrer del Cós i s'ha donat per extingit entorn de les 17 hores, ha destruït totalment el pis de la segona planta, ha afectat habitacions dels pisos de la tercera i quarta planta i ha destrossat l'estructura del bloc i de la planta baixa, on hi ha un bar.

Una fuga de gas ha sigut la causant

Les persones que viuen en els edificis confrontants ja han pogut tornar a les seves cases, però l'edifici afectat per les flames ha quedat precintat i s'ha deixat l'accés abalisat com a mesura de seguretat. Els Bombers han rescatat amb l'escala a quatre persones que s'havien confinat en la part posterior de l'edifici, i l'incendi ha estat causat per una fuga de gas.

L'operatiu d'extinció ha comptat amb la col·laboració de sis dotacions de Bombers, el Servei d'Emergències Mèdiques i la Policia Local de Sant Fruitós (Barcelona), ajudant a la Policia Local de Sallent, ha informat l'Ajuntament de Sallent.

També et pot interessar...


Comentaris
jose antonio
Estic llegint... incendi al centre e Barcelona i resulta que es a Sallent. MAre meva quin nivell de control del que publiqueu.....

envia el comentari