Bombers apagant un foc al barri marítim de Sant Salvador.

Nit d'infart per als Bombers a Barcelona: actuen en cinc incendis diferents

Cremen tres pisos, la cuina d'un hotel i un local

Nit molt moguda per als Bombers de Barcelona, ja que han hagut de treballar en fins a cinc incendis repartits per la ciutat comtal. Segons han explicat des del mateix cos, tres d'aquests han tingut lloc pisos, situats als carrers de Santjoanistes, al barri del Farró, Aiguablava, a Trinitat Nova, i al carrer de Rodes, al Besòs. 

Així mateix, també han sufocat un foc que cremava una bugaderia i també un altre que cremava la cuina d'un hotel, situat al carrer Aragó de Barcelona

«En cap cas ha calgut traslladar a cap persona a l'hospital. En els focs als pisos, sanitaris del SEM i dels Bombers de Barcelona han atès a persones lleus in situ», han dit des del mateix cos.

Falsa alarma per una bomba a l'hotel Hilton

Tot va resultar ser una falsa alarma. Els Mossos d'Esquadra van haver d'actuar en un hotel de Barcelona per l'amenaça d'un client que deia que portava dues bombones de gas. Segons va avançar 'El Nacional' la falsa amenaça hauria tingut lloc de matinada, el passat dijous, a l'hotel Hilton i l'hauria protagonitzat un home mitjançant una trucada a recepció afirmant que tenia dues bombes. 

Els Mossos van confirmar que es van activar de matinada arran de l'incident en un hotel de Les Corts després que un client amenacés que disposava de dues motxilles amb dues bombones de gas. La policia afirma que s'han activat diferents unitats dels Mossos i s'han desplaçat fins al lloc patrulles de seguretat ciutadana i s'han activat també serveis de Tedax i Arro. El SEM ha atès l'home i l'ha traslladat a un centre hospitalari.

Fonts dels Mossos han explicat que han rebut l'avís cap a la una de la matinada. Un cop s'han comprovat les pertinences de l'home, allotjat a l'hotel, s'ha vist que el missatge era fals i no hi havia perill, ja que no duia cap bombona. Per tant, s'ha tancat l'incident com una falsa alarma. Amb tot, el cos policial destaca que s'ha actuat tenint en compte que l'alerta terrorista segueix en nivell 4.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades sobre els SUCCESSOS de Catalunya al WhatsApp