rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un accident de trànsit deixa 2 ferits greus a la T-11 al Baix Camp

Cinc persones moren en un incendi provocat per un espanyol a França

El foc ha obligat els equips d'emergències del país veí a desallotjar altres 27 persones, i a tancar un barri sencer
Imatge de l'edifici on ha tingut lloc l'incendi | Twitter  (@SO_Pau)

 

Un total de cinc persones d'una mateixa família d'origen espanyol, entre les quals un nen de tan sols 2 anys, han perdut la vida aquest dimarts, 10 de juliol, en un incendi que s'ha declarat a la localitat francesa de Pau. Segons apunten les primeres hipòtesis, el foc hauria estat provocat, presumptament, per un altre ciutadà espanyol, que posteriorment també es va suïcidar. 

 

L'incendi ha estat provocat pel mencionat individu en el primer pis d'un immoble, on vivia amb la família que ha perdut la vida. Ara bé, de moment no ha transcendit si ell també en formava part, o no. 

Una disputa familiar, possible motiu de la massacre

 

Per ara es desconeix quines han estat les causes del foc, però els equips d'emergències del país veí també s'han vist obligades a desallotjar un total de 27 habitants de l'edifici afectat, i tancar un barri sencer. Es tracta d'un barri situat en una zona cèntrica, al carrer de Richellieu de la ciutat, als peus dels Pirineus. 

 

Segons ha explicat els mitjans el tinent d'alcalde del municipi francès, Jean-Paul Brin, el motiu podria ser una disputa familiar. «Sembla que hi va haver una disputa familiar que va acabar en massacre. No se sap res més. El foc s'ha controlat ràpidament», ha indicat. Amb tot, els bombers francesos han enviat un total de 20 efectius al lloc del succés. 

 

El cas recorda al d'un pare que el passat 20 de març va matar els seus dos fills de 8 i 10 anys, provocant un incendi en el seu domicili, i posteriorment es va suïcidar llançant-se davant d'un tren a Madrid. Després de rebre l'avís, els Bombers de la Comunitat de Madrid es van desplaçar ràpidament fins al domicili, però no van poder fer res per salvar la vida dels menors, que van morir calcinats.