IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Interrompen la circulació de trens a la Selva per un arbre a les vies

La incidència està afectant la línia RG1 de Rodalies de Catalunya

La circulació de trens ha quedat interrompuda a la Selva
La circulació de trens ha quedat interrompuda a la Selva | Cedida

Protecció Civil ha informat que la circulació de trens ha quedat interrompuda aquest dijous a primera hora del matí entre els municipis de Blanes i Maçanet de la Selva, a la comarca de la Selva, després que un arbre hagi caigut sobre la via entre Maçanet i Tordera.  L'incident ha provocat que el tren que ha sortit a les 6.05 hores de Maçanet amb detinació a Hospitalet hagi quedat aturat.

En concret, segons ha indicat Rodalies de Catalunya, aquesta incidència està causant problemes a la Línia RG1, i els viatgers afectats estan sent traslladats per carretera en aquest tram de la via. A més a més, a la resta de la línia entre Arenys i Portbou les afectacions poden arribar a superar els 30 minuts.

Afectacions a la línia de ferrocarrils per una avaria a l'estació de Gràcia

Paral·lelament, el servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya també ha informat que hi ha afectacions a la línia entre Barcelona i el Vallès per una avaria que s'ha produit a primera hora del matí a l'estació de Gràcia i per la quals els trens circulen fora del seu horari habitual. A partir de les 08.30 hores, el servei de trens de les línies S1 i S2 circularà amb una freqüencia de 15 minuts aturant-se a totes les estacions del seu recorregut.

Una incidència que ha provocat que se suprimissin el tren de la L6 entre Sarrià i plaça Catalunya de les 07.51 hores i el tren de la S5 entre Sant Cugat i plaça Catalunya de les 07.58 hores. Des de FGC han comunicat que els afectats podran sol·licitar un justificant qualsevol agent d'estacions o a l'adreça de correu electrònic: justificant@fgc.cat.


Comentaris

envia el comentari