Els sindicats dels Mossos d'Esquadra s'indignen amb l'humor de 'Està Passant'

Ciutadans, PP i PSC censuren el gag d’'Està passant' sobre els Mossos

Sanchis ha admès que quan dins un programa «es travessa la franja del mal gust o la falta de respecte, ho comentem»

Ciutadans, PP i PSC han retret al director de TV3, Vicent Sanchis, el gag del programa 'Està passant'  que comparava els Mossos d'Esquadra amb gossos, i que sindicats policials van portar a fiscalia per delictes d'odi i injúries.

En la sessió de control a l'activitat de la CCMA al Parlament,  Sanchis ha admès que quan dins un programa «es travessa la franja del mal gust o la falta de respecte, ho comentem». 

Ciutadans ha qualificat d'«organització terrorista»

En aquest sentit, ha dit que més enllà de la disculpa pública que va fer el director del programa (Toni Soler), l'autor del gag Magí Modgi «no només va rebre els comentaris» de la direcció de la cadena sinó una «advertència». En la mateixa sessió, Ciutadans ha qualificat d'«organització terrorista" i ha lamentat que se'ls portés al 'FAQS'.

Altres polèmiques per gags a TV3

La fiscalia també investigarà el gag de 'Polònia' sobre l'actuació policial en els aldarulls.  Acumula així la denúncia que havia presentat CSIF a la que havien plantejat altres sindicats per un esquetx del programa 'Està passant', i per la qual ja s'havien obert diligències. CSIF va decidir portar els dos programes de TV3 a la fiscalia per un delicte d'odi i injúries contra la policia.

El gag del programa dirigit per Toni Soler carrega contra l'actuació policial dels últims dies a Catalunya i inclou imatges de gossos amb cascs de policia o amb projectils de foam. Pel que fa al 'Polònia', a l'esquetx hi surt un grup que simula ser Manel interpretant una cançó i un ball sota el títol 'Poli band'. Segons CSIF, comparen la policia amb una «banda d'analfabets, assetjadors morals, agressius i violents que causen lesions a la ciutadania indiscriminadament».

També et poden interessar...