Claudio, el futbolista de 15 anys paraplègic després de ser apunyalat no perd l'esperança: «Tornaré a fer gols, ho prometo»

El jove va ser apunyalat per l'esquena mentre passejava per Badajoz

Imagen de Claudio Sánchez Berjano, de 15 años
Claudio Sánchez Berjano en una imatge d'arxiu | Facebook 

El passat divendres el drama més absolut es va apoderar de Badajoz. Claudio Sánchez Berjano, un menor de només 15 anys va rebre una punyalada per l'esquena després d'una picabaralla pels carrers de la ciutat i, a conseqüència de l'incident, el jove ha quedat paraplègic.

El seu agressor —un noi de només 14 anys— ja ha estat detingut per haver-li propinat una punyalada en el moment que el menor va caure a terra. Claudio, que forma part del cadet A de les escoles del Rayo Vallecano a Badajoz, va ingressar d'urgència a l'hospital, però les lesions provocades a l'altura de la medul·la van ser insalvables. 

«No sento les cames»

Instants després del tràgic succés, el jove va ser traslladat ràpidament a l'Hospital Infanta Cristina de Badajoz. Va ser en aquest espai on el jove va ser operat d'urgència i on, de fet, va revelar a la seva mare que «no sento les cames».

Segons va treure a la llum 'El Español', el noi va trucar desesperat a la seva mare, María Berjano, minuts abans d'entrar a l'hospital. «El meu fill s'assabenta de tot per les xarxes socials i la televisió», va explicar la mare del menor mentre relatava que «no li agrada que li diguin que haurà d'anar amb cadira de rodes tota la seva vida».

«Tornaré a marcar gols»

Va ser la consternada revelació del jove a la seva mare. El noi, de 15 anys, no perd l'esperança i, en aquest context, va assegurar a la seva mare que tornaria a jugar a futbol.

Finalment, s'ha de destacar també que la lesió és de caràcter «externa» i no massa profunda. Per això mateix, serà traslladat a l'hospital especialitzat en paraplegia de Toledo —un centre de referència a Espanya pel tractament integral de la lesió medul·lar— per recuperar-se de les lesions.  


Comentaris

envia el comentari