Clausuren una atracció firal per causar sis ferits a l'Alt Empordà

Els ferits, cinc menors i un major d'edat, van ser atesos per contusions

Imatge d'arxiu d'una ambulancia del SEM
De moment, encara es desconeixen els motius que van provocar l'accident | CatalunyaDiari

 

La Policia Local de Roses (Alt Empordà) ha tancat una atracció del recinte firal per causar ferits la passada matinada de dijous. En total, va provocar sis ferits: cinc nens i un major d'edat, els quals van patir contusions. L'accident es va produir cap a les dues de la matinada, a l'atracció 'Disco Làser', tal com ha publicat el 'Diari de Girona' i ha estat confirmat pel regidor de seguretat de Roses, Joan Plana. 

Accident per l'activació del sistema de seguretat

Tal com ha pogut explicar el mateix regidor, l'incident es va produir quan, per causes que encara es desconeixen però se segueixen investigant, la porta de l'atracció es va obrir. En aquell moment, el mecanisme de seguretat de l'atracció es va activar de forma automàtica i es va aturar tot de cop. Per aquest fet, es van produir els sis ferits amb contusions. Tots els afectats van ser atesos per una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i això, alguns dels menors van assistir al Centre d'Assistència Primària (CAP) de Roses després de ser atesos pels Serveis d'Emergències.

Una patrulla de la Policia Local, a més, just després de l'incident, va precintar tot el recinte firal per tal de parlar amb el propietari de l'atracció. Tal com ha pogut conèixer 'Vila de Roses', l'amo hauria declarat que l'atracció disposa de dos sistemes de seguretat: un automàtic i un altre manual. A més, es va mostrar molt perplex i preocupat perquè assegurava desconèixer el motiu pel qual la porta s'havia obert

Un enginyer estudia el cas

Per part de l'Ajuntament asseguren que un enginyer va estar inspeccionant l'atracció des de dijous al matí per tal de determinar quins van ser els motius que van portar a l'atracció a patir aquest incident. De moment, l'Ajuntament encara espera resposta. Per altra banda, el regidor Plana ha volgut assegurar que l'atracció tenia tots els papers i certificats en ordre.

Aquest accident es va produir en plena festa major de Roses. L'atracció, també coneguda com a 'olla', la qual és un cercle que dóna voltes circulars, estava situada, junt amb la resta d'elements de la fira, a l'antic càmping 'Bahía'. Les atraccions es mantindran en el mateix recinte fins al pròxim diumenge, quan finalitzen la festa major.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari