Els clients d'una botiga d'Olot persegueixen i aconsegueixen retenir un lladre

El jove de 18 anys va ser detingut per la Policia Municipal després de robar un mòbil dins l'establiment amb l'ajuda de tres joves més que van fugir

Clients de la botiga de telefonia van retenir el lladre fins l'arribada de la policia
Clients de la botiga de telefonia van retenir el lladre fins l'arribada de la policia | ElGarrotxi.cat

Els clients d’una botiga d’Olot van tenir una acció gairebé heroica aquest passat dimarts 30 d'octubre. Diverses persones que es trobaven dins d’un establiment de telefonia mòbil, van perseguir i atrapar un lladre que s’havia endut un telèfon de l’establiment, situat al carrer de Sant Rafel de la població, una de les principals vies comercials de la capital de la Garrotxa.  

Els fets van tenir lloc al voltant d’un quart de dotze del matí. Va ser llavors quan un grup de quatre joves van entrar a la botiga amb la intenció de cometre el robatori. Un d’ells, el detingut de 18 anys, ha aprofitat que alguns terminals eren en un prestatge allunyat dels venedors i se n’ha endut un tallant el cable de seguretat amb unes tisores.  

Un grup dels clients ha perseguit pels carrers als lladres

Un cop van sostreure el telèfon mòbil, els quatre implicats en el robatori van fugir corrents de la botiga. Tot seguit alguns dels clients que esperaven ser atesos van decidir actuar i van perseguir als quatre lladres. Després de córrer darrere d’ells pels carrers del centre de la ciutat, van poder atrapar a un dels implicats, un jove veí de Blanes que finalment seria arrestat per la policia.

 

 

Amb molt sang freda, els clients que van perseguir als lladres van retenir-lo fins a l’arribada de la Policia Municipal d’Olot, que va ser avisada minuts després del robatori. Diverses efectius del cos policial es van apropar a la zona i es van dur emmanillat el lladre, que en el moment de l’arrest encara duia a sobre les tisores amb les quals havia tallat el fil de seguretat del terminal.

La policia busca els altres tres implicats

El jove va ser detingut acusat de ser el presumpte autor d’un delicte de furt. Els altres tres participants van poder fugir dels llocs dels fets. La Policia Municipal d’Olot, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, ha iniciat un dispositiu per poder detenir els altres implicats en el furt que encara no han estat identificats ni localitzats.  


Comentaris

envia el comentari