IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Colpegen el ventre d'una embarassada a Tarragona per robar-li una motxilla

Els fets van succeir al Passeig de Sant Antoni de Tarragona quan dos joves van assaltar a la dona

Els agressors, d'origen marroquí, van ser detinguts per la Guàrdia Urbana de Tarragona.
Els agressors, d'origen marroquí, van ser detinguts per la Guàrdia Urbana de Tarragona. | Cedida

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dos joves, d'origen marroquí, per agredir una dona embarassada mentre intentaven robar-li una motxilla. Els fets van tenir lloc al Passeig de Sant Antoni de Tarragona i adquireixen un aspecte d'especial gravetat, ja que segons explica el Diari de Tarragona els joves van colpejar el ventre de la noia per intentar sostraure-li els objectes de valor que cercaven. 

Segons han recollit diferents mitjans, tres joves, un dels quals no ha pogut ser detingut encara, van encarar-se a una dona per intentar fer-se amb la motxilla que portava. La noia es va resistir a l'atracament i els assaltants la van agredir, colpejant-la i donant-li cops de peu a la panxa. L'embarassada va ser traslladada a l'Hospital Universitat Joan XXIII i, en principi, les ferides no revestien gravetat.

Detinguts per la Urbana de Tarragona

La víctima va facilitar una descripció dels assaltants als membres de la policia local de Tarragona que es van presentar al lloc dels fets per auxiliar-la. Gràcies a aquesta informació, i després d'una batuda per tota la ciutat, van acabar detenint a dos joves, un menor d'edat - 17 anys i de Valls- i l'altre de 18 anys i de Tarragona, que coincidien amb les dades aportades per la víctima. 

Els agents de la Guàrdia Urbana van sotmetre als detinguts a un reconeixement visual per part de la dona qui, des de l'ambulància, on estava sent atesa, va confirmar que els arrestats eren els autors materials de l'agressió que acabava de patir. La policia ha obert una investigació per acabar d'aclarir els fets i posar a disposició judicial al tercer jove implicat en els fets, també d'origen marroquí. 

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari