rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Comença a caure neu al Tibidabo de Barcelona

Al voltant de les vuit de la tarda s'han començat a veure petits flocs de neu aïllats a la zona

 

Aquest dissabte 2 de desembre ha succeït un fet gairebé anecdòtic al Tibidabo de Barcelona, ja que la neu s'ha deixat veure, tot i que, en petits flocs aïllats. Cal destacar que a hores d'ara, encara no s'ha registrat cap incidència, però Protecció Civil ha demanat als ciutadans que reforcin la prevenció i s'informin de les condicions meteorològiques i de l'estat de la xarxa viària abans de començar qualsevol desplaçament.

 

Dues carreteres han estat tallades per la neu

Dues carreteres estan tallades a causa de la neu i el gel i en set vies més calen cadenes per circular-hi, segons ha informat aquest dissabte el Servei Català del trànsit. Les vies tallades són la BV-4031 entre Castellar de N'Hug i La Molina i la C-28 Naut Aran entre i el Port de la Bonaigua.

 

Pel que fa a les carreteres on cal circular amb cadenes són la BV-5114 entre Sant Celoni i Arbúcies; la C-142b entre Vaquèira i el Pla de Beret; la C-28 entre Vielha i Vaquèira; la C-28 entre Alt d'Àneu i el Port de la Bonaigua; l'N-141 entre Bossòst i el Portillón; l'N-230 entre Senet i Vielha i l'N-260 de Ribes de Freser a la Collada de Toses.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris