Va a la comissaria de Manresa per un tràmit i acaba detingut per la policia

L'arrestat, veí de Santa Coloma de Gramenet, té nombrosos antecedents policials per delictes contra la propietat

El sistema informàtic policial va detectar que el jove tenia diverses causes obertes | Cedida

La Policia Local de Manresa, al Bages, ha detingut aquest dilluns al migdia un jove de 18 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès, que tenia una ordre de recerca i captura pendent. Els agents no van haver de perseguir el presumpte delinqüent ni tan sols moure's de la comissaria. Va ser el noi qui es va presentar a la seu de la policia, ubicada a l'antiga fàbrica a la Florinda, només per un tràmit administratiu.

El jove tenia nombrosos antecedents policials per delictes contra la propietat. Segons ha informat el cos, els fets van passar a tres quarts de tres de la tarda. Quan es van comprovar les dades del detingut, el sistema informàtic policial va alertar que el jove tenia diverses causes obertes, entre elles la petició de detenció.

En recerca i captura un lladre de tallers mecànics

Roben cinc vegades al taller mecànic Garatges Poble Nou de Manresa | Cedida

 

Just començar l'any, el Jutjat Penal de Manresa, va dictar una ordre de recerca i captura contra un home acusat d’haver entrat a robar cinc vegades en un taller mecànic també a la ciutat de Manresa, ja que s’havia apoderat del comandament a distància de la porta de l’establiment. El processat, que s’enfronta a tres anys de presó, no es va presentar el dia del judici, i està il·localitzable, fet que va activar l’ordre de detenció.

L’establiment afectat va ser el taller mecànic Garatges Poble Nou, situat al carrer de Mossèn Serapi Farré de Manresa, i que també ofereix places d’aparcament de lloguer. Els cinc robatoris, segons l’escrit de conclusions de la fiscalia, van tenir lloc l’any 2012, en menys de tres mesos de diferència. 

L’acusat, Jamal A., és un home de nacionalitat marroquina i  major d’edat, que en el moment dels fets es trobava en situació regular a l’estat. El jurat creu que l’acusat ha tornat al Marroc, de forma que ara s’haurà de determinar la seva localització.


Comentaris

envia el comentari