Marta Calvo

Dolorós desig de la família de Marta Calvo

El dispositiu de recerca se centra ara en més de quatre tones d'escombraries de l'abocador

Continua l'angoixant recerca de les restes mortals de Marta Calvo. Després que l'autor confés del crim,  Jorge Ignacio P., assegurés haver esquarterat el cos de la jove,  la família demana que «el cadàver pugui ser recuperat».

En aquest sentit, el programa 'Espejo Público' ha emès un comunicat amb les paraules de desesperació però també d'agraïment dels familiars de Marta, que només pensen amb trobar-la: «Volem agrair les nombroses mostres d'afecte rebudes davant la pèrdua de Marta i reconèixer especialment els membres de les forces i cossos de seguretat de l'Estat, que des d'un primer moment treballen en aquest cas de manera incansable, fins i tot en els llocs més tenebrosos i desagradables».

Volen «trobar el seu cos i justícia»

La família ha demanat «pau i calma» a la premsa i ha agraït la labor dels professionals que durant tots aquests dies s'han desplaçat a Estivella. «Som conscients que també són humans i han patit com nosaltres. Gràcies per la seva ètica professional i per haver respectat els nostres temps. Només volem trobar el seu cos i justícia». 

Busquen entre tones d'escombraries

Les tasques de recerca per trobar les restes de Marta se centren ara en  l'abocador de Dos Aguas, on haurien arribat els residus el passat 9 de novembre, segons informen diversos mitjans locals. Cal desenterrar més de quatre tones d'escombraries, labors a les quals ajuda un gos, ensinistrat especialment per a la recerca de cadàvers.

 

També et pot interessar...