Condemnada a 30 anys de presó per matar el seu fill que la va veure practicant sexe amb el seu sogre

Loris va morir escanyat i després va amagar el seu cos en un barranc
La condemnada | La Repubblica
 

Verónica Panarello ha estat condemnada a 30 anys de presó per assassinar al seu fill Loris, de vuit anys. Segons el jutge, la dona va matar al seu fill amb «premeditació i crueltat» perquè la va veure mantenint relacions sexuals amb el seu sogre. Panarello va escanyar a Loris i després va amagar el cos en un barranc.

 

La dona, que sempre ha mantingut la seva innocència, va esclatar a plorar quan va escoltar la condemna del jutge per un «homicidi amb premeditació i crueltat». Verónica Panarello ha mantingut sempre la seva innocència i ha culpat del crim a l'avi, Andrea Stival.

 

El seu advocat va dir que «Li va remoure la consciència? No, es considera innocent", segons recull La Repubblica. A Loris, segons la condemna, la seva mare el va escanyar el setembre de 2014 i després el va amagar en un barranc.

David Stival, parella de la condemnada i pare de Loris, va assistir a la lectura de la sentència a la sala acompanyat per la seva mare, Pinuccia. Cap dels dos va dir res quan van escoltar la condemna.