Condemnat a dotze anys i mig de presó un home per matar-ne un altre a la sortida d'una discoteca de Barcelona

L'agressor va apunyalar la víctima al pit durant una baralla multitudinària

Les immediacions de l'entrada de la discoteca Bikini, a l'Avinguda Diagonal de Barcelona | ACN

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a dotze anys i mig de presó un home per apunyalar-ne mortalment un altre a la sortida d'una discoteca de Barcelona l'abril del 2014, després que un jurat popular el considerés culpable d'homicidi. Durant una baralla multitudinària, el jove en va apunyalar un altre al pit i el va matar prop de la Sala Bikini.

Segons considera provat l'Audiència després del veredicte del jurat, cap a les 5.30 hores del 10 d'abril, quan ja havia tancat el local, l'acusat, Samba M. D., de nacionalitat espanyola i amb domicili a Girona, va participar en una baralla multitudinària prop de les vies del Trambaix i va agredir lleument a l'espatlla a Pedro P. D. Al cap d'una estona, l'acusat, amb una navalla, es va apropar a Miguel D. L., que era a prop d'allà, i el va apunyalar dos cops, un d'ells al pit, perforant-li l'artèria pulmonar i el pulmó.

La víctima va creuar la Diagonal i va caure desplomat. Va ser atès pel SEM al lloc dels fets i va morir poc després a l'Hospital Clínic. La víctima era un veí de Barcelona de 26 anys que estava celebrant el seu aniversari amb els seus amics. El jurat i el magistrat consideren que la víctima va tenir dificultats per defensar-se de l'atac, per ser amb arma blanca, i perquè el seu grup era molt menys nombrós que l'altre amb què es van barallar. Segons els responsables de la discoteca, a l'interior de l'establiment no hi va haver cap incident.

Les immediacions de l'entrada de la discoteca Bikini, a l'avinguda de la Diagonal de Barcelona | ACN

Per tot això, l'Audiència el condemna a dotze anys i mig de presó per homicidi amb agreujant d'abús de superioritat, prohibició d'apropar-se i comunicar-se amb els pares i germà de la víctima durant disset anys i mig i a pagar-los 160.000 euros. També ha estat condemnat a 180 euros de multa per les lesions provocades a l'altra víctima, a 540 euros d'indemnització i a la prohibició d'apropar-s'hi o comunicar-s'hi durant sis mesos.


Comentaris

envia el comentari