Condemnat per agredir el seu fill després d'haver-se fet pipí al llit a Lleida

Una professora de la seva escola va dur el menor a urgències en veure que presentava diverses ferides a la cara, les orelles i al clatell

Un pare ha estat condemnat per agredir el seu fill després que aquest es fes pipí al llit
Un pare ha estat condemnat per agredir el seu fill després que aquest es fes pipí al llit | Cedida

Un home ha estat condemnat a Lleida per haver agredit el seu fill després d'haver-se fet pipí al llit. L’Audiència de la capital del Segre condemna l’home a un any sense veure el menut, tot i que el jutge en descarta finalment la seva entrada a presó, tal com demanava la primera sentència.

Segons ha avançat Rac1, va ser la professora del menor qui va alertar de l’aleshores possible agressió. En veure-li lesions a la cara, les orelles i al clatell, a més de taques de sang a la part superior del cos, la docent va optar per dur-lo a l’hospital. El menor, finalment, va acabar explicant a urgències que el seu pare l'havia agredit per haver-se fet pipí al llit. 

Un any sense veure el nen

És la condemna que el jutge ha imposat a l’home. Així mateix, i sempre segons esmenta el mitjà citat, l’home també ha estat condemnat a un total de 56 dies de treballs comunitaris i se li ha suspès el règim de visites al menor. Per la qual cosa, doncs, no se li podrà acostar al llarg d’un any sencer.

La sentència, en aquesta línia, també esclareix que l’agressió per part del pare al seu fill va tenir lloc durant el novembre de 2016 mentre el menor era al domicili del seu progenitor. Dies després, però, va ser al mateix col·legi on van alertar de les lesions que el patit havia patit per tot el cos.

Ja a urgències, el menor hauria assegurat que havia caigut, tot i que finalment va acabar admetent que el seu pare l’hauria pegat perquè s’havia fet pipí al llit.

L’home esquiva la presó

La sentència inicial, de fet, en demanava nou mesos de presó, una ordre d’allunyament i una indemnització. Finalment, però, el jutge ha considerat que la dimensió de la pena s’havia de reduir i, per això mateix, ha optat per imposar-li un any sense veure el menor.


Comentaris

envia el comentari