Condemnat un home begut per realitzar tocaments a una menor en un bus a Tarragona

L'acusat va preguntar-li «si volia follar» | Haurà de pagar una multa de més de 3.000 euros

Imatge de la façana de l'Audiència de Tarragona.
L'acusat ha estat condemnat a pagar una multa de 3.240 euros | TarragonaDigital

Un home ha estat condemnat a pagar una multa de més de 3.000 euros, per realitzar tocaments a una menor en un autobús que realitzava el trajecte des de Tarragona fins al Morell, on va ser detingut. A més, també estava sota els efectes de begudes alcohòliques.

Realitza tocaments a una menor en un autobús

Els fets es remunten al mes de novembre de l'any 2016. Una noia, de 17 anys, es disposava a agafar un autobús des de Tarragona en direcció al Morell. Ja en l'estació, l'acusat, un home de nacionalitat romanesa, va aproximar-se fins a la noia, quan li va preguntar «si volia follar». Ella va contestar que no en volia saber res.

Un cop a dalt de l'autobús, l'acusat va seguir-la i va asseure al seu costat i li va realitzar la pregunta un altre cop, mentre va començar a fer-li tocaments per la cama i altres parts del cos de la jove. Sense poder fugir del lloc, la jove intentava evitar l'abús de l'home, fins que va ser ajudada per un altre passatger. Un cop l'autobús va arribar al Morell, l'acusat, que anava sota els efectes de les begudes alcohòliques, va ser detingut a la parada. 

Els fets van començar a l'estació d'autobusos de Tarragona | TarragonaDiari.cat

 

Per aquest motiu, l'home ha estat condemnat a pagar una multa de 3.240 euros, per la sentència dictada pel Jutjat de lo Penal 2 de Tarragona i ratificada per la Secció Quarta de l'Audiència Provincial de Tarragona. La noia va testificar en el judici explicant un episodi d'abusos sexuals, així com ho van fer altres passatgers de l'autobús.

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari