Presó per violar una coneguda a qui havia acompanyat a comprar a Tarragona

La dona va deixar entrar l'agressor al seu domicili, moment en què se li va llençar a sobre sense previ avís

L'Audiència de Tarragona ha condemnat l'acusat a sis anys de presó pels fets
L'Audiència de Tarragona ha condemnat l'acusat a sis anys de presó pels fets | TarragonaDigital

L'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a sis anys de presó i a pagar una indemnització de 6.200 euros a un home acusat de violar una coneguda al pis d'ella. A més a més, durant nou anys no podrà comunicar-se ni acostar-se a menys de 200 metres de la víctima.

Els fets van tenir lloc el 6 de desembre del 2014, quan víctima i agressor, que es coneixien prèviament, van anar junts de compres; i després de realitzar-les, es van dirigir al domicili d'aquesta. Només entrar a l'immoble, l'home es va abalançar sobre la dona, sense aquesta tingués temps de reaccionar, la va espitjar contra la paret, i la va començar a tocar i a petonejar per diferents parts del cos.

L'agressor va atendre una trucada i va seguir amb l'agressió

Segons ha explicat la víctima durant el judici i recull el Diari de Tarragona, en plena agressió, el processat va rebre una trucada de qui llavors era la seva parella; a la qual va contestar per després seguir amb la violació.

Segons sembla, com a conseqüència de la trucada l'agressor va marxar, avisant a la víctima que tornaria 'per acabar'; un fet que es va confirmar hores més tard, però la víctima no va obrir la porta. Després de la denúncia als Mossos d'Esquadra i gairebé cinc anys després de l'agressió, l'acusat ha estat condemnat a sis anys de presó per un delicte d'agressió sexual.


Comentaris

envia el comentari