Condemnats a dos anys de presó per intentar pagar amb targetes falses en un luxós hotel de Barcelona

L'Audiència Nacional els ha condemnat a dos anys i tres mesos de presó
Els condemnats tenien diverses targetes falsificades. | Cedida

L'Audiència Nacional ha condemnat a dos anys i tres mesos de presó a dos britànics que el 2008 van intentar pagar la factura de la seva estada a l'Hotel Arts, un dels més luxosos de Barcelona, que ascendia a un total de 8.443,28 euros amb quatre targetes de crèdits falses. La sentència de la Secció Quarta de la Sala penal de l'Audiència Nacional, amb data del passat 23 de juny, condemna els acusats Paul Michael i Marvin Montana als anys de presó que sol·licitava la Fiscalia per a cadascun d'ells pels delictes de falsificació de targetes de crèdits i estafa. Pel delicte de falsificació de targetes de crèdits se'ls condemna a cadascun dos anys de presó, i pel d'estafa se'ls imposa els tres mesos restants substituïbles per una multa de 1.080 euros. A més, Michael també és condemnat per un delicte lleu d'estafa pel qual haurà d'abonar una altra multa de 180 euros.

 

 

Els fets provats de la sentència explica que Paul Michael i Marvin Montana van ser detinguts al costat d'altres ciutadans britànics —que no es van sotmetre al judici en l'Audiència Nacional en estar complint condemna al Regne Unit— el desembre del 2008 pels Mossos d'Esquadra, després que els treballadors de l'hotel Arts de Barcelona els comuniqués que aquestes quatre persones tractaven de pagar una factura de 8.443,28 euros amb targetes presumptament falses.

 

Una vegada a l'hotel, els Mossos van comprovar que les quatre targetes de crèdit amb què van intentar pagar la seva estada no eren autèntiques, ja que la numeració corresponia a titulars diferents de les persones que intentaven realitzar el pagament. A més, els clients que posteriorment van estar allotjats a la mateixa habitació que els acusats van trobar amagades en tovalloles altres targetes de crèdit amb noms falsos. Els dos condemnats van abonar una quarta part del deute assumit amb l'hotel, encara que encara queda pendent de pagament 4.558,31 euros corresponent als altres dos acusats, destaca la resolució de la Secció Quarta de la Sala penal.Comentaris

envia el comentari